Annonse

Tredje sesong av Black Sails er forstatt noen måneder unna, men det forhindrer ikke Starz fra å fornye serien for en fjerde. Det blir dermed piratmoro til minst 2017.

Dette er en gledelig overraskelse, for etter vendingen og forbedringen den tok i andre sesong kan det være Starz endelig har et nytt flaggskip blant seriene sine. De har slitt litt siden Spartacus sa takk og farvel. Men med alt de planlegger er det ikke utenkelig at de snart kan gi HBO, Showtime og AMC litt kamp om oppmerksomheten de kommende årene.

Piratdramet tar for seg livet til Kaptein Flint og John Silver et par tiår før hendelsene i Treasure Island-boken. Ment for et godt voksent publikum, her serveres man vold, sex og intriger som overgår det meste annet.

Tredje sesong ser spesielt lovende ut med favoritten Ray Stevenson (Rome, Thor, Dexter, Punisher: War Zone) i rollen som Blackbeard. I sesong 2 så vi flere blant seriens faste karaktergalleri ta store steg, med en større overraskende vending for Kaptein Flint (Toby Stephens). Etter en rotete førstesesong var det en gledelig overraskelse å se serien tilføre sårt tiltrengt dybde og intensitet. Stevenson bør tilføre ytterligere dimensjoner.

BlackbirdSerien klarte nylig å karre seg inn på vår HBO Nordic-toppliste. Vi kan nok trygt anta at tjenesten har rettighetene også til de kommende sesonger. De to første kan du se der nå.

Annonse

Starz satser friskt

Black Sails er en av seks serier Starz har på plakaten. De andre er Da Vinci’s Demons, Power, Outlander, Survivor’s Remorse og The Missing. Deres mest populære serie, som ble avsluttet i 2013, er Spartacus.

Ash vs. evil deadDet mangler ikke på ambisjoner de kommende årene. Ved siden av Black Sails-fornyelsen er Ash vs. Evil Dead på vei, som er oppfølger til Evil Dead filmserien. Denne gang i serieformat. Både regissør Sam Raimi og stjernen Bruce Campell er tilbake, noe som lover særdeles godt for prosjektet. Den premierer til høsten. Her kan du sjekke ut traileren.

De kommer også med Counterpart, et spiondrama hvor vår egen norske Morten Tyldum regisserer de to første episodene. J.K. Simmons (Spider-Man-filmene) har hovedrollen.

Fra Oscar-nominerte Alejandro González Iñárritu (Babel) kommer også serien The One Percent, som har Ed Harris, Ed Helms og Hilary Swank i ulike roller.

Ellers er det miniserien Flesh And Bones, komiserien Blunt Talk (med Patrick Stewart), Bryan Fuller-dramaet American Gods og The Girlfriend Experience, en serie som basert på Steven Soderbergh-filmen ved samme navn. Soderbergh vil være involvert i produksjonen.

For å finne plass til alt dette må noen vike og den som trakk det korte strået var Da Vinci’s Demons, som avsluttes etter sesong 3.

https://www.youtube.com/watch?v=miYYipdtLs4

Nå er også en serie med Antonio Banderas (Zorro) på vei. Havana Quartet handler om en Cubansk politietterforsker. Serien er basert på bøker av den cubanske fortfatteren Leonardo Padura. Serien vil bli spilt inn på Cuba.

At kanalen også fortsetter med serier de alt sender, vitner om at de girer opp et par hakk. Vi klager ikke, for Starz er velkjent for å finne ut hvor grensen går, for så å tråkke over. Av og til snubler de, men vi trenger produksjoner som ikke er redd for å omfavne et voksent publikum.

De har lokket til seg Bruce Campell, Ray Stevenson, Antonio Banderas, Morten Tyldum, Patrick Stewart og Steve Soderbergh. Det er ikke til å kimse av.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer