Med serier som Spartacus, Boss og Black Sails gir Starz nytt liv til Ash fra Evil Dead-filmene via tv-serien Ash Vs. Evil Dead som kabel-tv kanalen har gitt grønt lys for en første sesong på 10 episoder på en halvtime hver.

Bruce Campbell (Burn Notice) returnerer i serien som monsterjegeren Ash fra filmene. Ash har brukt de siste 30 årene med å unngå ansvaret, modenhet og redslen av Evil DeadAsh Vs. Evil Dead vil følge karakteren idet han går tilbake til dreping av monstre når en dødelig pest truer med å ødelegge hele menneskeheten.

Ikke bare Campbell er eneste Evil Dead-veteran som returnerer, også filmregissøren Sam Raimi som produserte Starz-serien Spartacus vil også bli med som produsent etter å ha skrevet og regissert Evil Dead 1 og 2, i tillegg til Army of Darkness. Raimi vil også regissere første episode av serien som vil ha premiere i 2015.

Evil Dead-veteran Robert Tapert og Ivan Raimi vil også være med som produsent på serien sammen med Aaron Lam (Spartacus). Bandet ser virkelig ut til å være samlet for serien i andre ord.

Groovy.

Annonse

For Starz vil  Ash Vs. Evil Dead være en av flere nye serier som vil komme iløpet av 2015 og 2016. Disse er komiserien Blunt Talk med Patrick Stewart fra skaperen av Bored To Death, Black Swan-aktige Flesh and Bone fra den Emmy-vinnende Breaking Bad-manusforfatteren Moira Walley-Beckett, Ed Helms-serien The One Percent, og en tv-utgave av The Girlfriend Experience.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer