I den første komiserien for Starz siden Party Down har kabel-tv kanalen gitt grønt lys til en ny komiserie med et kjent ansikt i hovedrollen.

Patrick Stewart (X-MenStar Trek: The Next Generation) vil ha hovedrollen, det er bestilt 2 sesonger på 20 episoder annonserte Starz i dag.

Blunt Talk er en karakter-drevet komiserie rundt Walter Blunt (Stewart), en sta britisk TV-vert som er fast bestemt på å sivilisere Amerika bak nyhetsbordet. Både hvordan amerikanerne skal leve, tenke og oppføre seg. Beleiret av nettverksjefer, en dysfunksjonell stab, mange eks-koner og barn forskjellige aldere er Blunts eneste støtte å få i deen alkoholiserte tjeneren hans fra Storbritannia. Serien følger nedfallene fra Blunt som velmenende, men mest misforståtte beslutninger, både på og av lufta.

Komiserien kommer og er skrevet av Jonathan Ames som sto bak kult-komiserien Bored To Death som gikk 3 sesonger på HBO. Seth MacFarlane (Family Guy, Ted, American Dad!) er tilknyttet prosjektet som produsent. Ames vil være sjefsprodusent (showrunner) for serien.

Dette blir det andre samarbeidet mellom MacFarlane og Stewart. De to har tidligere jobbet sammen på American Dad! (diskutabelt MacFarlane sin beste serie). I den animerte komiserien har Stewart gjort stemmer for i ca. 60 episoder siden 2005 som hovedpersonen Stan sin CIA-sjef Avery Bullock.

Annonse

Den første sesongen av Blunt Talk får premiere i 2015. Her hjemme i Norge ender opp Starz-seriene opp på HBO Nordic, men hvorvidt den ender opp der til slutt er for tidlig å si.

Stewart vil neste måned være å se i den neste X-Men filmen X-Men: Days of Future Past hvor vi igjen ser han i rollen som Professor X.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer