Showtime gjør sin årlige fornyelse av House of Lies og Shameless bare noen par episoder inn i sesongene av seriene. 

Komidramaet Shameless rundt den spesielle Gallagher-familien og deres kjenninger fornyes for sin femte sesong. Serien forsetter å gjøre det bra og har denne fjerde sesongen av serien holdt seg like høyt opp i seertallene som i fjor med å være 22% større i seertallene og demografene enn sesong 2 av serien.  Dette mens serien med Emmy Rossum og William H. Macy i rollene liggende på et gjennomsnitt med 5.5 millioner seere.

Les også: Jeffrey Dean Morgan til sesong 4 av Shameless

Don Cheadle og Kristen Bell-serien House of Cards holder seg på et gjennomsnitt på 3 millioner seere.

Både Shameless og House of Lies fra amerikansk kabel-tv nettverket Showtime sendes i Norge på C More Series, og er tilgjengelig på streaming via Filmnet og C More Play.

Av andre Showtime-serier har Episodes som sammenproduseres med BBC allerede blitt fornyet til ny sesong 2015. Senere i år sender kanalen den sjette sesongen Nurse Jackie, en fjerde sesong av Web Therapy og den siste og syvende sesongen av Californication.

Kanalen plukket også opp dramaserien The Affiar og komiserien Happyish. Sistnevnte serien har en usikker fremtid etter dødsfallet til Oscar-vinner Phillip Seymour Hoffman, som var seriens hovedskuespiller.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer