Showtime annonserte i dag at seriene The Affiar og Happyish er plukket opp til serie.

Showtime, som i år avslutter Californication for godt, og i fjor avsluttet både The Borgias og Dexter har i dag annonsert at pilotprosjektene The Affiar og Happyish blir del av kabel-tv kanalens kommende nye serier.

Fra tidligere har grøsserdramaet Penny Dreadful med Eva Green og Josh Hartnett i hovedrollene kunngjort, og får premiere 11. mai på kanalen.

theaffiar_showtime
Dominic West og Ruth Wilson i The Affair. Foto: Showtime

Dramaet The Affiar kommer fra In Treatment-skaperen Hagai Levi og produsenten Sarah Teem. Dominic West, kjent fra The Wire og The Hour, har hovedrollen med Ruth Wilson (Luther) i den kvinnelige hovedrollen. Maura Tierney (Akutten) og Joshua Jackson (Fringe) har biroller i serien.

theaffiar_joshua jackson
Joshua Jackson og Ruth Wilson i The Affair. Foto: Showtime

Dramaet tar for seg en affære mellom to gifte mennesker som møter hverandre, og hvordan forholdet har effekt på de to ekteskapene deres, hvor historien fortalt separat fra det mannlige og kvinnelige perspektivet.

Annonse

Sentrert rundt Noah (West) i New York City, som er en gift far til 4 som har en affære med Allison (Wilson), en gift kvinne som sørger etter tapet av hennes barn. De to møter hverandre ved en tilfeldighet, som leder til komplekse konsekvenser for dem begge.

happyish_hoffman
Philip Seymour Hoffman i Happyish. Foto: Showtime

Komiserien Happyish kommer fra forfatteren Shalom Auslander, og er utviklet til serie fra Ken Kwapis (Malcolm i Midten). Prosjektet, som tidligere het Trending Down, hadde vært i utvikling i flere år på Showtime, men kom i fjor endelig med en pilotepisode hvor Oscar-vinner Philip Seymour Hoffman hadde hovedrollen. Kathryn Hahn (Parks And Recreation) og Rhys Ifan (Notting Hill, Elementary) har også sentrale roller i komiserien.

Happyish er beskrevet som et mørkt syn på søket etter lykke, et søk som kanskje er grunnen til vår ulykkelighet. Thom Payne (Hoffman) er en 40-åring, og hans nye sjefer på jobb er halvparten så ung og sier ordrene digital og sosialt altfor ofte. Hans mentor og sjef Jonathan (Ifans) forteller han at han burde gjenskape et nytt merke rundt seg selv, bedriftens hodejeger forteller ham lykke er en myte, og Thom er ikke sikker på om hans Viagra vil forstyrre hans Prozac, eller vice versa. Det gjør heller ikke hverdagen like lett når også hans kone Lee (Hahn) også leter etter en dypere mening med livet.

The Affiar og Happyish har ikke fått noe premieredatoer enda.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest