Annonse

Både Jeffrey Dean Morgan (Magic City) og Titus Welliver (The Good Wife, Sons of Anarchy) vil ha gjesteroller på slutten av årets sesonger av seriene Shameless og nye The Last Ship.

Entertaiment Weekly melder at Morgan vil dukke opp som karakteren Charlie i sesongfinalen av sesong 4 av Showtime-serien Shameles. Charlie er den daglige lederen for en cafe hvor Fiona ender opp med å jobbe. Skuespilleren har vært ettertraktet denne pilotsesongen, men foreløpig ikke blitt castet til noe pilotprosjekt enda.

Shameless sendes her hjemme på C More Series og er tilgjengelig på Filmnet og C More Play bare noen uker etter episodene i USA.

TVLine på sin side kan melde om at Titus Welliver er på vei tilbake til TNT-serien The Last Ship som har premiere i USA i sommer. Originalt ble han castet til serien, men måtte hoppe ut av prosjektet grunnet en familiesituasjon.

Annonse

The Last Ship er basert på boken ved samme navn fra William Brinkley. En global katastrofe har utryddet det meste av verdens befolkning  hvor besetningen om bord på et marineskip må takle sin nye hverdag hvor de er blant de eneste overlevende i verden. Eric Dane har rollen som Tom Chandler som er kaptein på USS Nathan James. Adam Baldwin (Firefly/Chuck) spiller Mike Slattery, den nestkommanderende på båten. Rhona Mitra (Strike Back) vil spille i den kvinnelige hovedrollen Rachel Scott, en direkte, intelligent og fryktløs biolog med sterk vilje. Også med i rollene er Tracy Middendorf (Boardwalk Empire) og Michaela Mcmanus (Special Victims Unit/Awake).

Lite er røpet om den nye karakteren Welliver vil spille, men karakteren hans vil dukke opp i de to siste episodene av seriens første sesong som en karakter som har noe å si for fremtiden til de overlevende.

Welliver som er å se i hovedrollen i piloten Bosch fra Amazon akkurat nå har dukket opp i flere episoder av serier som Sons of Anarchy, Lost, Deadwood, og The Good Wife. Originalt skulle Welliver spille karakteren Mike Slattery i The Last Ship, rollen som Adam Baldwin tok over.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer