Serie- og sesongpremierer norske kanaler 2013

Annonse

Det er mye å glede seg til for serieentusiaster også på norske kanaler fremover. Her er en oversikt over serie- og sesongpremierer.

TV 2

tv2-2013-premieredatoer_600

Vegas – 7.januar kl 22.40 (Premiere)

Vegas er en dramaserie inspirert av den sanne historien om den tidligere sheriffen i Las Vegas, Ralph Lamb. Han var en fjerde generasjons ranch-eier som fikk oppgaven med å bringe lov og rett til Las Vegas på 60-tallet da et gambling og underholdningsmekka var i ferd med å reise seg frem i ørkenen.

Ralph Lamb (Dennis Quaid) ønsker å få drive ranchen sin i fred, men Las Vegas er nå full av outsidere og korrupsjon noe som forstyrrer hans enkle liv. Borgermesteren, som husker Lamb sin rolle som militærpoliti fra andre verdenskrig, appellerer til hans pliktfølelse og ber han ta en nærmere kikk på mordet på en casino-ansatt. Dette starter Lamb sin kamp mot Vincent Savino (Michael Chiklis), en skruppelløs gangster fra Chicago som planlegger å gjøre Las Vegas til sitt nye arbeidssted.

Criminal Minds –  17.februar (Sesongstart)

Criminal Minds er tilbake med nye episoder i midten av februar.

Dag –  17.januar  (sesongstart)

Dag er en dramakomedie om samlivsterapeuten som mener at alle burde bo alene. Dette livsstandpunktet gjør ham naturlig nok uortodoks i jobben og han har da også en skilsmisseprosent på over 90 til å bevise det. Bedre blir det ikke av at hans søster setter ham opp på kontinuerlige blinddates, den eneste vennen han har, sover ved siden av skohylla i gangen hans – og han har et utbredt forkjærlighet for beroligende midler.

Trailer sesong 3:

Emily Owens MD –  9.april (Premiere)

Klikkene ved Denver Memorial er til forveksling like de fra videregående: ortopedi-kirurgene er som atletene, de bitchy jentene i plastisk kirurgi og rebellene på akutten. Emily Owens er i ferd med å innse at selv om hun kanskje er en nerd, så kan hun likevel bli en god lege, armsvette til tross..

Serien overtar sendetidspunktet til Grey’s Anatomy. Emily Owens MD er kansellert i USA. Totalt 13 episoder er blitt produsert.

Ny sesong av Hawaii Five-0 har foreløpig ikke fått dato.

TV 2 Zebra

tv2-zebra-2013premieredatoer_600
Suits  7.januar (Sesongstart)

I seriens andre sesong får advokatduoen Harvey og Mike nok å henge fingrene i. Ikke bare er Mikes hemmelighet stadig i fare for å bli avslørt, gamlesjefen Daniel Hardman gjør sin entré og skaper nok av utfordringer på kontoret.

http://www.youtube.com/watch?v=LwN6bHS-td4&feature=share&list=UU5X8md9d4dHglUm4hgkg6Xw

Bliss

bliss_2013-premieredatoer_600
Glee – 6.januar (Sesongstart)

I sesong 4 av Glee er flere av kormedlemmene ferdige med high school og søker lykken andre steder, mens New Directions har behov for å rekruttere nye korister. Det burde ikke være så vanskelig ettersom de vant den nasjonale glee-konkurransen året før. Eller? Sue er tilbake på krigsstien, møt nye elever, følg Rachel sitt nye liv i New York. Og hvor er det blitt av Finn?

Hart of Dixie – 6.januar  (Sesongstart)

Velkommen tilbake til Bluebell, Alabama! Dr Zoe Hart strever fortsatt med å tilpasse seg småbylivet i denne snodige sørstatsbyen og slites forstatt mellom følelsene sine for advokaten George og bartenderen Wade. Lemon på sin side er fast bestemt på å få Levon tilbake og starte en karriere.

Don’t trust the B— in apt.23  –  6.januar (Sesongstart)

Serien handler om June som flytter til New York for å starte i drømmejobben, men fort finner ut at den ikke lenger eksisterer. Hun ender opp med å flytte inn sammen med en svindler/party-jente med navn Chloe. Først går de ikke så godt overens og Chloe prøver å lure til seg penger fra June. Men når hun ikke lykkes, utvikler de et uvanlig vennskap.

Beauty and the beast – 24.februar (Premiere)

Dette er en ny spinn på historien om Skjønnheten og Udyret, som vi tidligere både har sett i film og serie-format. The beast (Jay Ryan) er en supersoldat på rømmen som etter 9 år treffer igjen en kvinne, Catherine (Kristin Kreuk, Smallville),  han reddet! De holder kontakten, og hjelper hverandre på ulikt vis. Han bistår med hennes politietterforskning på de ulike sakene, og hun roer ham ned.

C More

cmore_2013-premieredatoer_600
Alphas – 10. januar (premiere)

Alphas handler om mennesker som har fått overnaturlige krefter og som under ledelse av dr. Rosen (David Strahairn) forsøker å uskadeliggjøre likesinnede. Serien vil vises på C More Series og C More Series HD, samt ligge tilgjengelig i C More Play.

Banshee – 12. januar (premiere)

Lørdag 12. januar får C Mores-seere stifte bekjentskap med den nye actionserien Banshee, hvor handlingen utspiller seg i et Amish-område i Pennsylvania. Kampsporteksperten Lucas Hood overtar identiteten til den avdøde sheriffen i Banshee for å utvide sin kriminelle virksomhet, men fortsatt med fiender fra fortiden i hælene.

Girls – 14.januar (sesongstart)

Hannah, Shoshanna, Marnie og alle de andre selvsentrerte karakterene i Girls er tilbake med nye episoder – og det kun en dag etter amerikansk sendeskjema!

Enlightened – 14.januar (sesongstart)

Enlightened er tilbake på C More i januar. Laura Dern har vunnet Golden Globe for hovedrollen som den besluttsomme, men misforståtte Amy i den tragikomiske serien.

I januar vises i tillegg fortsatt nye episoder av seriene Boss, XIII, Parks and Recreation, 30 Rock, Person of Interest og Dexter.

Shameless – 3. februar (sesongstart)

Livet hos familien Gallagher er aldri kjedelig! Hvilke helsprø prosjekter er Frank i gang med? Hvordan går det med Fiona og Jimmy nå som de bor sammen? Vil den supersmarte Lip noengang prioritere videre skolegang? Dette og mye annen galskap får du mer om når sesong 3 braker løs på CMore!

Heavy Metal Chronicles- 7. februar (premiere)

Den amerikanske tegneserien ”Heavy Metals” er inspirasjonen bak dette serieheftet i tv-serie format. Med i serien er som Rutger Hauer, Scott Adkins, Michael Jai White, Kelly Brook, James Marsters, Joe Flanigan, Michelle Ryan og David Belle.

Hver episode er frittstående og utspiller seg på en ny planet med nye rollefigurer. Fortellingene knyttes sammen ved hjelp av én fellesnevner, en meteoritt som passerer planeten. Meteoritten var tidligere en levende planet, men har blitt ødelagt av tankeløse innbyggere og er derfor dømt til denne evige ensomme ferden.

House of Lies – 15. februar (sesongstart)

Våren 2012 startet komiserien House of Lies på C More og fredag 15. februar blir det gjensyn med gjengen når andre sesong har premiere. Don Cheadle har nylig blitt Golden Globe-nominert for hovedrollen som Marty, stjernen i kvartetten The Pod – som består av Galweather & Stearns dyktigste konsulenter.

TVNorge

tvnorge_2013-premieredatoer_600

Serier som kommer – premieredato ikke fastsatt enda.

 • Scandal
 • The Following
 • Hannibal
 • Body of Proof, sesong 3
 • Major Crimes (The Closer-spinoff)
 • The Walking Dead, sesong 3

FEM

fem_2013-premieredatoer_600
Disse seriene tar en pause, men starter opp igjen 7.mars:
 • Once Upon a Time
 • The Vampire Diaries
 • Supernatural

MAX

max_2013-premieredatoer_600
Nikita – 6.januar (sesongstart)

Nikita og hennes team er tilbake og denne gangen skal de ikke slåss mot Division, men være Divison! Sesong 3.

Spartacus: War of the Damned – dato ikke satt

https://www.youtube.com/watch?v=oYHY6JpYkVA

VOX

Vox_2013-premieredatoer_600
Longmire – 9.januar (premiere)

Walt Longmire er en karismatisk, hengiven og urokkelig sheriff. Etter et tungt år som enkemann, bestemmer han seg for at det er på tide å få livet og karrieren på rett kjøl. Med hjelp fra datteren Cady, den nye vise-sheriffen Victoria og hans beste venn Henry, bestemmer han seg for å stille opp til gjenvalg mot Branch, en jypling som også ønsker stilligen som sheriff i Absaroka County i Wyoming. Serien er basert på romanserien av den bestselgende forfatteren Craig Johnson.

Sendetidspunkt kl 22.30.

Southland – 21.januar (sesongstart)

Vox viser sesong 4 av den realistiske politiserien Southland som følger en håndfull politibetjenter og etterforskere i Los Angeles.

Sendetidspunkt kl 21.30.

Kommer på Vox, dato ikke offentliggjort:

 • Shameless sesong 2
 • Mad Men, sesong 5
 • The Hour, sesong 2

TV3

TV3_2013_premieredatoer_600
Wedding Band – 24.februar (premiere)

Wedding Band handler om vennskapet til fire unge menn som sliter med å finne ut av sine egne liv. En ting har de funnet ut av derimot, og det er at brylluper er de villeste festene i byen!

Brian Austin Green (Beverly Hills 90210, Terminator: The Sarah Connor Chronicles), Peter Cambor (NCIS: Los Angeles), Derek Miller og Harold Perrineau (Lost, Sons of Anarchy) spiller hovedrollene. Deres band – Mother of the Bride – gir deg soundtracket til livet ditt.

Sendetidspunkt kl 22.30

Go On – mars/april (premiere)

Matthew Perry har hovedrollen i denne komedien om radioverten Ryan som mister kona i en ulykke og tvinges til å delta i gruppesamtaler for å hanske med sorgen.

The New Normal – mars/april (premiere)

Denne komedien handler om det homofile paret David og Bryan som ønsker seg barn og finner Georgia, som sier seg villig til å bli surrogatmor for å finansiere datterens fremtid.

The Mindy Project – mars/april (premiere)

Dette er en komedie med Mindy Kaling fra The Office i hovedrollen.

TV3 fortsetter å sende nye episoder av Bones, Nashville, The Mentalist, Revenge , NAVY NCIS og NCIS LA.

Viasat 4

viasat4_2013-premieredatoer_600

Viasat 4 fortsetter å vise nye episoder av The Simpsons, How I Met Your Mother, Grimm og Two and a Half Men.

Fox Crime

Fox-crime_2013-premieredatoer_600
The Walking Dead – 11.februar (fortsettelse sesong 3)

The Walking Dead sesong 3 har hatt en sendepause men er tilbake med nye episoder på Fox Crime 11.februar. Dette er kun 1 dag etter amerikansk sendeskjema!

Sendetidspunkt kl 21.55

Da Vinci`s Demons – april (et par dager bak USA)  – (premiere)

I en verden hvor tanker og tro er kontrollert, så kjemper en mann for å frigjøre retten til kunnskap. Den hemmelige historien omLeonardo Da Vinci sitt liv avslører et portrett av en ung mann torturert av gaven som overmenneskelig geni.

Fringe – vår/sommer (sesongstart)

Seriens femte og siste sesong vil ha premiere i løpet av våren eller sommeren.

NRK

nrk_2013-premieredatoer_600
Girls – 22.januar (premiere)

Lena Dunham sin kritikerroste komedie Girls har premiere på NRK3 22. januar.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X