Årets mest kontroversielle nye serie om vi skal tro konservative, amerikanske mødre, er The New Normal fra NBC. Den handler om et homofilt par, en surrogatmor, en datter, en bestemor og alle forviklingene dette medfører.

I disse dager kommer familier i alle former og fasonger: Alene-fedre, doble mødre, sperm-donorer, egg-donorer og mye mer. Det er 2012 og alt er mulig, og nettopp dette er utgangspunktet for den nye komedien fra Ryan Murphy, skaperen av Glee, American Horror Story og Nip/Tuck.

Bryan (Andrew Rannells, Girls, The Book of Mormon) og David (Justin Bartha, The Hangover) er et homofilt LA-par som har alt de ønsker seg. Det vil si, nesten alt. Med suksessfulle karrierer og et solid forhold så er det bare en ting dette paret mangler – en baby.

Og akkurat når de tror at dette aldri vil bli en realitet for dem, så dukker Goldie (Georgia King, One Day) opp. Hun er en ekstraordinær ung kvinne med en broket fortid. Hun er en servitrise og alenemor på jakt etter en måte å komme seg unna en tilværelse uten særlig gode utsikter og en slitsom bestemor (spilt av Emmy og Tony award vinneren Ellen Barkin). Hun bestemmer seg for å flytte til LA med sin åtte år gamle datter, og desperat og blakk så blir Goldie Bryan og David sin surrogat.

Ryan Murphy er serieskaper, produsent og regissør sammen med Ali Adler (Chuck, Glee) og Dante Di Loreto (Glee, American Horror Story).

Les Vidars førsteinntrykk: Platt eufemisme

Serien har premiere på amerikansk tv tirsdag 11.september.

Se flere promoer under bildene

Annonse

http://www.youtube.com/watch?v=wHjQ0fnSfO0

http://www.youtube.com/watch?v=E8PzKWFbh2s

http://www.youtube.com/watch?v=5rnpSwzrw2o

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer