januar, 2017

2017man02jan00:00PremiereSherlock sesong 4Netflix00:00 Sjanger:Drama

Tidspunkt

(Mandag) 00:00

Kanal/tjeneste

Netflix

Detaljer

Her finner du premieredato, informasjon og trailer for Sherlock sesong 4. 

Sherlock sendes nå på Netflix, etter at de kjøpte rettighetene som NRK tidligere hadde.

 

Tre år siden forrige sesong

Nok en gang har ventetiden vært lang for Sherlock-fansen. En julespesial i fjor ga litt ro i sjelen til alle med abstinenser, den viste seg også å overraske med å være mer relevant til historien som ble fortalt i tredje sesong.

Endel av årsaken til at det er såpass ventetid mellom sesongene er at seriens stjerner er blitt populære skuespillere. Benedict Cumberbatch sanker både nominasjoner og den ene store rollen etter den andre, sist som Doctor Strange i det stadig voksende superheltuniverset til Marvel.

 

Tre episoder

Sesong 4 er gjemt i et slør av mystikk. Det blir totalt tre episoder, den første har fått navnet ‘The Six Thatchers’. Den antas å være løst basert på historien ‘The Adventure Of The Six Napolons’.

Episode 2 heter ‘The Lying Detective’ og sendes 9. januar, og antas å være løst basert på mysteriet ‘The Adventure Of The Dying Detective’.

Finalen sendes 16. januar og har tittelen ‘The Final Problem’.

 

Mørk tematikk

Det loves en langt mørkere tone og tematikk i sesong 4, hvor våre to helter blir konfrontert med konsekvensene for deres handlinger.

«En tøffere sesons» har sjefsprodusent Moffat omtalt den som. Det ryktes at Moriary kanskje kommer tilbake. Om han er død eller ei er noe som hjemsøker Sherlock.

Sesongens hovedskurk blir Culverton Smith, som ble introdusert av Sir Arthur Conan Doyle i 1913-fortellingen ‘The Dying Detective’.

Det spekuleres også i at en tredje Holmes-bror gjør sitt inntog, hvor Tom Hiddleston (Thor) er nevnt som mulig skuespiller som inntar rollen.

 

Blir det mer?

Det verserte rapporter om at det ville bli slutt etter fjerde sesong, blant annet fordi skuespillerne er travelt opptatt.

Benedict Cumberbatch har avkreftet dette og gjort det klart at det nok kommer mer av Sherlock Holmes sine eventyr.

X
X
X