Sherlock skal være klar for Netflix

Del nyheten

I følge TVDags har Netflix sikret seg kommende sesong av Sherlock.

Om dette medfører riktighet betyr det at NRK ikke vil ha rettigheter til å sende kommende sesong av Sherlock etter at distributør BBC Worldwide valgte å inngå avtale med Netflix. Avtalen skal gjelde for alle områder utenfor Storbritannia i følge nettstedet.

Den nye sesongen av Sherlock sendes på BBC 1. januar 2017, tre år etter forrige sesong. Det ble sendt en spesial tidligere i år. Vi antar at Netflix vil sende den like etter dette som ferskvare, men venter på bekreftelse på dette.

Stjernen Benedict Cumberbatch er for øvrig snart klar på kino som superhelten Doctor Strange. Både han og Martin Freeman, som spiller Dr. Holmes, har hatt det travelt med flere film- og serieprosjekt. Noe som gjør det utfordrende å finne tid til å spille inn den meget populære krimserien om en moderne Sherlock Holmes.

Vi har tatt kontakt med NRK og Netflix for å få en kommentar, pressekontakt for Netflix har i skrivende stund ingen informasjon å komme med mens NRK enda ikke har svart. Vi oppdaterer artikkelen så fort vi vet mer.

Du kan se trailer til den nye sesongen her.

Annonse