Serietips5 håp for Outlander sesong 6

5 håp for Outlander sesong 6

-

Outlander sesong 6 nærmer seg med stormskritt. Vi har tenkt frem våre 5 håp for sesongen.

Vi kommer til å følge denne sesongen som et sultent barn i en godtebutikk, så følg gjerne med på våre ukentlige recaps av hver episode.

Allerede (!) 7. mars (!) braker det løst på Viaplay. Gleder du deg?

outlander sesong 6
Foto: Starz

Mine fem håp for sjette sesong

  1. Alt var bedre før. Jeg har alltid foretrukket handlingen som foregår i fortiden. Når Claire har dratt tilbake til nåtiden har jeg kjedet meg. Sesongens trailer er tungladet av Claires sinte stemme om valget sitt om å bli i fortiden.

    Nå skjedde det jo nettopp noe veldig forferdelig med henne i slutten av sesong 5, så det er forståelig at hun kanskje har fått øynene enda mer opp for hvor farlig fortiden egentlig er. Kanskje hun savner pensjonssparing, TV-serier og barnebidrag. Eller kanskje det hele er rotet i frykt for Den Amerikanske Uavhengighetskrigen som brygger i horisonten… Uansett, plis la oss bli i fortiden.
  2. Ikke knekk Young Ian igjen. Noe av det såreste for meg de siste sesongene har vært Ian sin kamp for å finne noe håndfast i livet. Han har vært en etterdilter så lenge, som bare har forsøkt å gjøre andre fornøyd, spesielt onkelen Jamie. Så forsvant han med indianerne og kom tilbake voksen på vonde livserfaringer og kjærlighetssorg. Det hadde vært litt kjekt å se Ian på en opptur. Traileren viser ham som interessert i Malva Christie, datteren i den nye familien som entrer denne sesongen, noe vi snakket om i vår Outlander sesong 6, dette vet vi.

    Nå har vi jo fått det for oss at Ian falt så dypt for en av kvinnene i Mohawk stammen at han ikke vil leve uten henne. Skal han sloss for henne og / eller faller han for en til? Skal vi se ham slite med valget om to typer kvinner og liv?

    Jeg håper uansett at han kommer ut på andre siden med en lykkelig fremtid foran seg heller enn mer hjertesorg. Malva sin far, Tom (Mark Lewis Jones), virker ikke akkurat verken spesielt hyggelig eller tilgivende.
  3. Fokus på den indre kampen heller en krig. Serier har en tendens til å fokusere veldig mye på store slag og enkle plott som Jamie sin «rebell eller lojalist» greie. Vi så det i Game of Thrones for eksempel. Med så mange spennende karakterer å utforske håper jeg sesongen holder seg mest til det. Ikke fokuser for mye på krig, eller forberedelsene til krigen. Jeg vil gjerne se alle våre kjære karakterers indre kamp mot/for seg selv og det som skal stå igjen etter at krigen er over.
  4. Ektefølt. Serien begynner å bli lang. Det er «på tide» med et fall der den mister seerens interesse, fordi den rett og slett er blitt for tynnslitt eller mistet for mye grep på historiene den prøver å fortelle. Jeg håper serien klarer å fenge oss så mye som tidligere sesonger har gjort og holder en standard som gjør det verdt å se videre.

    Jeg vil sitte på kanten av stolen min hver episode og gispe etter luft. Jeg vil ha tårer og sinne og skrekkslagenhet og latterkuler.
  5. STEAMPUNK! Sist men ikke minst. Sophie Skelton lovet meg at sesong 6 skulle gi oss en Bree med oppfinnerhatten sin på. Jeg trenger og krever å få se en «Bree The Breelliant Engineer», full av #steampunkgoals, som gjør enda kulere ting enn en sprøyte av en hoggorm. Jeg vil se tøffe oppfinnelser langt forut for «sin tid» og jeg vil se det NÅ! Eller 7. mars da… Men lengre venter jeg ikke. Kom igjen Viaplay/Strim!! Lets goooooooooo!
Gif: Starz

Hva er dine håp for sesongen? Del gjerne, så snakkes vi på den andre siden.

Mer om Outlander

Kommer på Viaplay i august 2023: Halt and Catch Fire er tilbake på strømming

Outlander runder av første halvdel av syvende sesong, Viaplay byr også på eksklusiv Haaland-dokumentar. I tillegg er en klassiker klar for tjenesten.

Ukens serie- og sesongpremierer uke 31, 2023: Sigourney Weaver i ny Prime Video-serie

Prime Video-serien The Lost Flowers of Alice Hart har Sigourney Weaver i hovedrollen og på SkyShowtime kan du se den nye Pete Davidson-serien Bupkis.

Outlander

Legen Claire Randall blir på mystisk vis blir sendt tilbake i tid, til Skottland 1743. Hun klarer ikke å returnere til sin egen tid, så hun må finne en måte å overleve. Alt hun har er det lille hun husker om 1700-tallet, kunnskapen sin om medisin som ikke enda finnes og meninger om kvinners rettigheter og roller i samfunnet som slås hardt ned på.

2023lør17jun09:00PremiereOutlander sesong 7ViaplaySjangerDrama,PeriodedramaTil StrimTil Viaplay

Recap & anmeldelser

Outlander S6E8 Recap: «I am Not Alone»

Dette var en god avslutning. Det gikk kanskje litt fort, men det var vi forberedt på.

Outlander S6E7 Recap: Sticks and Stones

Det er mange knuter som skal nøstes opp i denne episoden. Jeg må innrømme at jeg ikke føler med...

Outlander Recap S6E5: «Give me Liberty»

Kanskje husket serieskaperne plutselig at de hadde dårlig tid, for her var det mye presset inn i en episode....

Outlander S6E4 «Hour of the Wolf» Recap

Outlander s6e4 er definitivt Ian Ulvebrors episode. Ting begynner å tilspisse seg, når vi nå trer inn i fjerde...
Annonse