Broren til Bob Odenkirk: – Han kommer til å klare seg

Del nyheten

Tilstanden til Bob Odenkirk er stabil, det sier hans talsperson i en uttalelse. Broren til Bob har twitret at «han kommer til å klare seg».

I uttalelsen bekreftes det at det var en «hjerte-relatert hendelse» som var årsaken til Odenkirks kollaps under innspillingen av den kritikerroste seriens siste sesong. I uttalelsen takkes helsepersonell for innsatsen. Broren hans Nate Odenkirk har også twitret at broren kommer til å klare seg.

Støtten fra fans, kolleger og tidligere kolleger har vært stor. «Hele verden sender sin kjærlighet til Bob Odenkirk» skrev Vanity Fair i en kommentar.

AMC har også kommet med en uttalelse, hvor de viser støtte til Bob Odenkirk og håper at han raskt blir frisk.

– Den umiddelbare omtanken og bekymring fra fans verden rundt er en klar refleksjon på hans ekstreme talent og evne til å både bevege og underholde mennesker. Som alle andre er vi takknemlig for at hans tilstand er stabil og at han mottar den beste behandling. Vi holder ham i våre tanker og håper han raskt blir frisk, skriver AMC, kanalen bak suksesseriene Breaking Bad og Better Call Saul.

Annonse
X
X
X