Broren til Bob Odenkirk: – Han kommer til å klare seg

Annonse

Tilstanden til Bob Odenkirk er stabil, det sier hans talsperson i en uttalelse. Broren til Bob har twitret at «han kommer til å klare seg».

I uttalelsen bekreftes det at det var en «hjerte-relatert hendelse» som var årsaken til Odenkirks kollaps under innspillingen av den kritikerroste seriens siste sesong. I uttalelsen takkes helsepersonell for innsatsen. Broren hans Nate Odenkirk har også twitret at broren kommer til å klare seg.

Støtten fra fans, kolleger og tidligere kolleger har vært stor. «Hele verden sender sin kjærlighet til Bob Odenkirk» skrev Vanity Fair i en kommentar.

AMC har også kommet med en uttalelse, hvor de viser støtte til Bob Odenkirk og håper at han raskt blir frisk.

– Den umiddelbare omtanken og bekymring fra fans verden rundt er en klar refleksjon på hans ekstreme talent og evne til å både bevege og underholde mennesker. Som alle andre er vi takknemlig for at hans tilstand er stabil og at han mottar den beste behandling. Vi holder ham i våre tanker og håper han raskt blir frisk, skriver AMC, kanalen bak suksesseriene Breaking Bad og Better Call Saul.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X