Bob Odenkirk er fortsatt på sykehus

Del nyheten

Lite er kjent om helsetilstanden til Bob Odenkirk (58), som tirsdag kollapset under innspillingen av Better Call Saul. Han er fortsatt innlagt på sykehuset i Albuquerque, New Mexico.

– Jeg vil dele det jeg vet når jeg kan, men Bob er en av de sterkeste menneskene jeg kjenner både fysisk og spirituelt. Han VIL komme seg gjennom dette, skrev David Cross på twitter.

Cross og Odenkirk spilte sammen i flere år i 90-tallsserien Mr. Show with Bob and David.

Også skuespillere fra Breaking Bad har skrevet støttende ord om sin kollega.

– Vær så snill og send varme tanker og be en bønn for han i dag, skrev Bryan Cranston på Instagram og bekrefter at han fortsatt er på sykehuset og får behandlingen han trenger.

Odenkirk og Cranston i Breaking Bad. Foto: AMC

– Du klarer dette, bror, kom det fra Michael McKean, som spiller broren til Odenkirks rollefigur i Better Call Saul.

Aaron Paul, kjent for rollen som Jesse Pinkman i Breaking Bad, skrev kort og godt «jeg elsker deg«.

Årsaken til at det er lite informasjon om Odenkirks helsesituasjon er av respekt for retten til privatliv. Verken familien, hans talspersoner eller Sony TV, som produserer serien, har uttalt seg. The Hollywood Reporter-journalist Lesley Goldberg skriver at lokalpressen vet like lite som resten av verden.

Mens verden venter på svar overøses sosiale medier med støtte til skuespilleren, som nyter stor respekt og beundring for å være ansett som den strake motsetning til skurkerollene han er kjent for.

– Hele verden sender sin kjærlighet til Bob Odenkirk, skriver Vanity Fair i en kommentar.

Annonse