Bob Odenkirk kollapset på settet

Del nyheten

Bob Odenkirk ble fraktet på sykehus etter å ha kollapset på settet i New Mexico. Tilstanden hans er ukjent.

Bransjenettstedet Deadline meldte om kollpasen, etter at TMZ først var ute med nyheten. Kollapsen fant sted under innspilling av Better Call Sauls siste sesong. 58-åringen ble fraktet til sykehus etter at produksjonsteamet ringte nødnummeret. Det er ingen informasjon om årsaken til kollapsen.

Odenkirk er en høyt ansett skuespiller, som for alvor ble kjent utenfor USAs grenser etter rollen som «Saul Goodman» i seriene Breaking Bad og Better Call Saul. De to seriene er blant de mest Emmy-nominerte og kritikerroste seriene fra de sist to tiår.

Odenkirk har fire ganget blitt nominert til Emmy for sitt arbeid på de to seriene. Han har også vunnet to Emmy for manusarbeid til The Ben Stiller Show og Saturday Night Live.

Les også: Vår intervju med Bob Odenkirk i 2015

Annonse
X
X