August-premierer:

Dette kommer på Viaplay i mai 2021

Annonse

Pørni er en ny norsk serie som har tatt kritikerne med storm. Er den nok til å gi Viaplay en reell kamp mot de store internasjonale gigantene?

Er Henriette Steenstrup-serien årets beste norske?

Norske serier topper vår liste over årets mest populære, men i skrivende stund har ikke Pørni tatt steget helt opp der. Dette endrer seg nok raskt, for det mangler ikke på positiv omtale av serien i norsk presse. Det er såpass mye ros å spore at dette fort kan bli en kandidat til årets beste norske serie, om da publikums dom er lik den vi ser kritikerne gir.

Pørni. Foto: Viaplay
Pørni. Foto: Viaplay

Seriens gode omtale gjør nok saken litt enklere for Viaplay, som får knalltøff konkurranse denne måneden fra blant annet Disney+ (se oversikt) og Netflix (se oversikt).

Om den norske serien ikke er nok til å overtale seerne så er også populære Clarice tilbake med nye episoder etter noen ukers pause, The Blacklist ruller og går og nye serier som Hightown og Try Hard sørger for noe nytt hver uke.

Clarice. Foto: CBS Studios
Clarice har hatt noen ukers pause, men er nå igang igjen. Foto: CBS Studios

Det kanskje sterkeste kortet er likevel ukentlige episoder av New Amsterdam, en serie som i hvert fall er og vil forbli en favoritt her i huset.

Det er også en rekke nye filmer på Viaplay denne måneden, flere fra 2020, som dermed blir førstegangsvisning etter heller dårlig med kinobesøk-muligheter i fjor.

Dette kommer på Viaplay i mai 2021:

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.


Nye serier og sesonger

Oversikten viser kun første episode av serier som sender ukentlig, klikk på premieren for å se dato på kommende episoder.

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
X
X
X