Annonse

Serieåret 2021: De mest populære nye seriene

-

Annonse

Hvilke nye serier engasjerer mest i 2021? Serienytts seriedatabase gir svaret på hvilke serier vi måler størst interesse for. Her er listen, som oppdateres automatisk.

I 2020 var listen dominert av norske serier. Vil årets nye norske serier holde stand mot de mange nye seriene fra resten av verden? Følg med her for svaret.

Oversikten baserer seg ikke på seertall. Vi måler trafikk og søk på de ulike seriene, listen kan også inneholde serier som enda ikke har hatt premiere.

De mest populære nye seriene i 2021

Drama, Spenning, Thriller

Furia

Strim, Viaplay
Ragna bor og jobber i norsk turistidyll, men lever et mørkt liv på nettet, drevet i stor grad av raseri og hat. Beskrevet som Europas «Homeland», med fokus på høyreekstremisme.
Drama, Komedie

Velkommen til Utmark

HBO Nordic, Strim
En skolelærer flytter til en liten bygd i Nord-Norge hvor alle kjenner alle. Han oppdager raskt at det ikke er enkelt å være utenifra i et slikt sammensveiset miljø, men gir seg ikke. Men ferske hendelser i byen setter samtidig i gang en hevntokt han ikke så komme.
Drama, Spenning, Thriller

Bortført

Strim, TV2 Sumo
24 år gamle Pia, blir kidnappet av IS sammen med to israelere i Sinaiørkenen. Foreldrene hennes Alex og Karl, som ikke engang visste at Pia hadde reist til Midtøsten, er dypt fortvilet og forvirret. Nå starter en innbitt kamp for å få datteren fri, og en desperat jakt etter svar. Kravet fra kidnapperne er enkelt: De vil ha tolv IS-fanger frigitt i Israel og én i Norge, snarest mulig. Hvis ikke blir gislene henrettet.
Drama, Komedie

Nach

Discovery+
Etter å ha droppet ut av universitetet, tom for penger og uten kjæreste, er Selma i en liten krise i livet. Når hun så blir kastet ut av sitt eget kollektiv på 17. mai og må flytte inn sammen med sin vellykkede lillesøster, Elin, og hennes kjæreste August – virker ting ikke å kunne bli mye mer ydmykende. Klarer hun å få litt mer kontroll på ting eller vil alt rakne?
Drama

Delete Me

Strim, Viaplay
Hvordan er det å vokse opp i en tid hvor kvinners seksualitet har blitt en salgsvare, og i et samfunn hvor ungdom gjør nesten alt for å få likes? Delete Me utforsker vennskap, sjalusi, sex og hacking.
Drama, Krim, Miniserie

Mare of Easttown

HBO Nordic, Strim
Det er ikke lett å være detektiv i en by der alle kjenner alle. Mare, spilt av Kate Winslet, opplever raskt at livet raser sammen når hun ikke klarer å finne en jente som forsvinner hjemmefra. Hun skal balansere et vennskap med moren samtidig som hun kjenner mistenkte og pårørte, i en liten by hvor det hviskes om hverandre rundt hver en sving.
Ferske episoder ute
Drama, Krim, Miniserie, Spenning

Nine Perfect Strangers

Amazon Prime Video
Ni fremmede tar inn på et helse- og velvære hotell. Lite vet de hva de har i vente over de neste ti dagene når direktøren Masha går inn for å tilføre gnist til deres slitne kropp og sinn. Basert på Big Little Lies-forfatter Liane Moriarty-boken ved samme navn.
Drama, Krim, Miniserie, Thriller

The Serpent

Netflix
Mellom 1975 og 2000 myrdet seriemorder Charles Sobhraj unge turister og stjal pass og penger fra dem, for å kunne reise verden rundt. Endelig får vi en serie basert på forbrytelsene og livet hans.
Drama, Krim

The Pembrokeshire Murders

NRK TV
Luke Evans spiller etterforskeren som gjenåpner noen uløste drapssaker fra 80-tallet, hvor nye etterforskningsmetoder drar tråder til seriemorderen John Cooper. Basert på en sann historie.
Drama, Komedie

Pørni

Strim, Viaplay
Pørni forsøker å sjonglere barnas behov, sorgen over søsterens nylige bortgang, en håpløs eksmann, jobben i barnevernet, en far som ønsker å få mest mulig ut av "livets høst", samt sitt eget kjærlighetsliv.
Drama, Krim

Grace

NRK TV
Brighton-etterforsker Roy Grace, kjent fra Peter James-bøkene, virker fortapt i gamle uløste saker og besatt av å finne ut hva som egentlig skjedde dagen sin elskede kone forsvant.
Kommer på Netflix
Action, Drama, Periodedrama

Vikings: Valhalla

I Vikings: Valhalla følger vi vikinger som Leif Erikson, Freydis Eriksdottir, Harald Hardråde og Vilhelm I av England, med en handling satt til 100 år etter hendelsene i Vikings.
Fornyet
Action, Drama, Miniserie, Superhelt

Loki

Disney+
Den populære skurken Loke, kjent fra Thor og Avengers-filmene, har fått sin egen serie. Tom Hiddleston spiller selvfølgelig den onde halvguden, som havner i trøbbel med tidspolitiet.
Ferske episoder ute
Drama, Krim, Thriller

Who killed Sarah?

Netflix
Meksikansk thriller serie, hvor Alex har sittet uskyldig i fengsel i 18 år for drapet på søsteren sin, og er nå fri og fast bestemt på å finne og ta hevn på dem som faktisk gjorde det.
Ferske episoder ute
Drama

iCarly

Paramount+, Strim
Nickelodeon-serien iCarly bringes tilbake med originalbesetningen fortsatt involvert.
Ferske episoder ute
Drama, Thriller

Hit & Run

Netflix
En mann leter etter svar på hva som skjedde med konen sin, og blir viklet inn i et nett av farlige hemmeligheter som strekker seg fra New York til Tel Aviv.
Drama, Komedie

Alla utom vi

Discovery+
Hilma og Ola Wengelin prøver desperat å bli gravide. De kjemper for å oppnå drømmen om å stifte familie, samtidig som omgivelsene blander seg inn med diverse gode råd om hvordan man best lykkes med det.
Drama, Krim

Bloodlands

TV2 Sumo
Den nordirske politietterforskeren Tom Brannick finner koblinger mellom et selvmordsbrev og en beryktet coldcase, som utløser enorme personlige kvaler for Brannick.
Kommer på Amazon Prime Video
Fantasy, Eventyr

The Wheel of Time

Serien er basert på de populære bøkene til Robert Jordan, som handler om en gruppe mektige kvinner som bruker magi. De må ta opp kampen mot de mørke kreftene til Dark One.
Kommer på Viaplay
Drama

Fenris

Emma (28) får sin første jobb med å kartlegge en ulvestamme i skogene langs svenskegrensen. Ting tar en dramatisk vending når en ung gutt forsvinner og det blir påvist DNA fra en ulv der guttens blodige jakke blir funnet.

Se komplett oversikt over mest populære nye serier

Bruk dette filteret i vårt avanserte seriesøk for å få oversikt over serieåret.

Relevante nyheter

Ukens serie- og sesongpremierer uke 43, 2021: Chucky inntar Halloween-helgen

Nærmere et dusin nye serier, en håndfull seriepremierer og rundt 30 serier som er ute med nye episoder. Vi gir deg oversikten.

Dette kommer på Netflix i november 2021

Narcos: Mexico er tilbake med ny sesong og actionkomedien Red Notice har tre av Hollwoods hotteste stjerner. Sjekk hva som kommer på Netflix her!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

-50%

Serienytt-abonnement til halv pris

kr 149kr 299 /år
Spar tid og få bedre oversikt for kun kr. 149,- pr. år.
  • Premierekalender
  • Anbefalinger
  • Seriedatabase
  • Fagartikler
  • Oversikt over kommende serier
Annonse
Annonsespot_img

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

X
X
X