Serieåret 2021: De mest populære nye seriene

-

Hvilke nye serier engasjerer mest i 2021? Serienytts seriedatabase gir svaret på hvilke serier vi måler størst interesse for. Her er listen, som oppdateres automatisk.

I 2020 var listen dominert av norske serier. Vil årets nye norske serier holde stand mot de mange nye seriene fra resten av verden? Følg med her for svaret.

Oversikten baserer seg ikke på seertall. Vi måler trafikk og søk på de ulike seriene, listen kan også inneholde serier som enda ikke har hatt premiere.

De mest populære nye seriene i 2021

Drama, Western, Periodedrama

1883

Allente, SkyShowtime, Strim
Forløper til TV-serien Yellowstone. Vi følger Dutton-familiens ferd gjennom Amerika på jakt etter et landområde å slå seg ned på.
Drama, Spenning, Thriller

Furia

Allente, Strim, Viaplay
Ragna bor og jobber i norsk turistidyll, men lever et mørkt liv på nettet, drevet i stor grad av raseri og hat. Beskrevet som Europas «Homeland», med fokus på høyreekstremisme.
Drama, Komedie

Velkommen til Utmark

En skolelærer flytter til en liten bygd i Nord-Norge hvor alle kjenner alle. Han oppdager raskt at det ikke er enkelt å være utenifra i et slikt sammensveiset miljø, men gir seg ikke. Men ferske hendelser i byen setter samtidig i gang en hevntokt han ikke så komme.
Drama, Spenning, Thriller

Bortført

Allente, Strim, TV 2 Play
24 år gamle Pia, blir kidnappet av IS sammen med to israelere i Sinaiørkenen. Foreldrene hennes Alex og Karl, som ikke engang visste at Pia hadde reist til Midtøsten, er dypt fortvilet og forvirret. Nå starter en innbitt kamp for å få datteren fri, og en desperat jakt etter svar. Kravet fra kidnapperne er enkelt: De vil ha tolv IS-fanger frigitt i Israel og én i Norge, snarest mulig. Hvis ikke blir gislene henrettet.
Action, Drama, Fantasy, Eventyr

The Wheel of Time

Amazon Prime Video
Serien er basert på de utrolig populære bøkene til Robert Jordan, om en gruppe mektige kvinner som må ta opp kampen mot de mørke kreftene til The Dark One, for å redde verden.
Drama, Komedie

Nach

Discovery+
Etter å ha droppet ut av universitetet, tom for penger og uten kjæreste, er Selma i en liten krise i livet. Når hun så blir kastet ut av sitt eget kollektiv på 17. mai og må flytte inn sammen med sin vellykkede lillesøster, Elin, og hennes kjæreste August – virker ting ikke å kunne bli mye mer ydmykende. Klarer hun å få litt mer kontroll på ting eller vil alt rakne?
Drama, Krim, Miniserie, Spenning

Nine Perfect Strangers

Amazon Prime Video
Ni fremmede tar inn på et helse- og velvære hotell. Lite vet de hva de har i vente over de neste ti dagene når direktøren Masha går inn for å tilføre gnist til deres slitne kropp og sinn. Basert på Big Little Lies-forfatter Liane Moriarty-boken ved samme navn.
Drama

Delete Me

Allente, Strim, Viaplay
Hvordan er det å vokse opp i en tid hvor kvinners seksualitet har blitt en salgsvare, og i et samfunn hvor ungdom gjør nesten alt for å få likes? Delete Me utforsker vennskap, sjalusi, sex og hacking.
Drama, Komedie

The Larkins

Amazon Prime Video
Velkommen hjem til den hjertevarme familien Larkin! Her fikses det meste, servert med rause porsjoner mat, liv og latter i en landlig idyll.Dette er nyversjon av klassikeren The Darling Buds of May.
Drama, Krim, Miniserie

Mare of Easttown

HBO Max, Strim
Det er ikke lett å være detektiv i en by der alle kjenner alle. Mare, spilt av Kate Winslet, opplever raskt at livet raser sammen når hun ikke klarer å finne en jente som forsvinner hjemmefra. Hun skal balansere et vennskap med moren samtidig som hun kjenner mistenkte og pårørte, i en liten by hvor det hviskes om hverandre rundt hver en sving.
Fornyet
Drama, Komedie

Pørni

Allente, Strim, Viaplay
Pørni forsøker å sjonglere barnas behov, sorgen over søsterens nylige bortgang, en håpløs eksmann, jobben i barnevernet, en far som ønsker å få mest mulig ut av "livets høst", samt sitt eget kjærlighetsliv.
Drama, Krim, Miniserie, Thriller

The Serpent

Netflix
Mellom 1975 og 2000 myrdet seriemorder Charles Sobhraj unge turister og stjal pass og penger fra dem, for å kunne reise verden rundt. Endelig får vi en serie basert på forbrytelsene og livet hans.
Drama, Krim

The Pembrokeshire Murders

NRK TV
Luke Evans spiller etterforskeren som gjenåpner noen uløste drapssaker fra 80-tallet, hvor nye etterforskningsmetoder drar tråder til seriemorderen John Cooper. Basert på en sann historie.
Ferske episoder ute
Drama, Periodedrama

Leonardo

NRK TV
Leonardo da Vinci er historiens mest berømte vitenskapsmann, bak den brilliante kunstneren skjuler det seg i denne dramatiseringen også en mordgåte.
Drama, Krim

Grace

NRK TV
Brighton-etterforsker Roy Grace, kjent fra Peter James-bøkene, virker fortapt i gamle uløste saker og besatt av å finne ut hva som egentlig skjedde dagen sin elskede kone forsvant.
Drama, Spenning, Thriller

Time

Mark soner en dom for å ved et uhell ha drept en mann. Han sliter med samvittighetskvaler og akter å sone dommen på eksemplarisk vis. Han blir venn med fengselsvokteren Erik. Når en farlig medfange oppdager hans svakhet blir han tvunget til et valg mellom sine prinsipper og å beskytte familien sin.
Ferske episoder ute
Drama

iCarly

Allente, Paramount+, Strim
Nickelodeon-serien iCarly bringes tilbake med originalbesetningen fortsatt involvert.

Se komplett oversikt over mest populære nye serier

Bruk dette filteret i vårt avanserte seriesøk for å få oversikt over serieåret.

Relevante nyheter

Tim Burton’s Wednesday er på Netflix! And it is goood!

Episoden "Wednesday's Child is full of Woe" kickstarter denne...

Serie- og sesongpremierer i november 2022

Høsten runder av med sesongstart for populære serier som Yellowstone, Dead to Me og The Crown.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

Annonse

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

Allente, SkyShowtime, Strim
8.8
Allente, Strim, Viaplay
7.1