Logo HBO Max
Annonse

Juni blir starten på den neste store amerikanske strømmetjenesten som beveger seg utenfor USAs grenser. Da lanseres HBO Max i Latin-Amerika.

Totalt 39 nye territorier vil få tilgang til tjenesten. I flere av landene eksisterer alt HBO Go, som vil bli faset ut og erstattet med HBO Max. Dette avslørte WarnerMedia i en pressemelding.

Omtales som oppgradering

Det er også bekreftet at planene om å lansere i Norge i andre halvdel av 2021 fortsatt står fast. Dette ble først skrevet om i desember av Kampanje her i Norge. I norge vil HBO Nordic bli faset ut til fordel for HBO Max. HBO omtaler dette i dag som en «oppgradering av eksisterende tjenester».

HBO Max er en langt mer omfattende tjeneste enn hva nordmenn er kjent med gjennom HBO Nordic, eller amerikanerne gjennom HBO. Strømmetjenesten vil inkludere filmer, serier og programmer fra hele det AT&T-eide medieselskapet WarnerMedia. Du kan lese mer om HBO Max her.

Tjenesten satser på å bli en konkurrent til Netflix. Disney+ utvider også kraftig nå i februar med Disney+ Star og i mars kommer Paramount+.

Annonse
Annonse