Annonse

Paramount+ lanseres 25. mars i Norge

-

Annonse

ViacomCBS har satt lanseringsdato for sin storsatsing Paramaount+. Strømmetjenesten skal ta opp kampen mot blant annet Netflix, Disney+ og Amazon Prime Video.

Ny og forbedret Paramount+

Paramount+ er et kjent navn for mange nordmenn, som en del av pakkeløsninger hos leverandører som RiksTV og T-We. Dette er derimot noe langt mer omfattende. Det er en strømmetjeneste med filmer og serier fra noen av de største amerikanske TV-kanaler.

Dexter sesong 6. Foto: Showtime
Ny sesong av Dexter kommer på Paramount+. Foto: Showtime

Det er i realiteten strømmetjenesten CBS All Access som omstruktureres og som nå kommer globalt. Tjenesten viser filmer og serier fra blant annet Showtime og CBS. Dexter bringes blant annet tilbake fra seriegraven mot slutten av året.

Av selskapets mest populære serier er Kevin Costner-serien Yellowstone. Grease: The Pink Ladies og Halo er blant kommende Paramount-serier.

Til oversikt: Alle kommende serier på strømming (+)

Flere Showtime-serier som tidligere ble vist på blant annet Netflix og HBO Nordic ventes å dukke opp på tjenesten, blant annet Homeland, Twin Peaks, The Tudors, The Affair og Masters of Sex.

Ray Donovan
Tay Donovan er en Showtime-serie som ender på Paramount+. Foto: Showtime.

Blant CBS-serier er NCIS-seriene, S.W.A.T. og Blue Bloods blant de mer kjente i Norge. Av seriene som fortsatt kommer med nye episoder vil både Showtime og CBS-serier fortsette på sine respektive tjenester, mens avsluttede serier stort sett dukker opp på Paramount+. Kommende serier forventes å bli eksklusive for Paramount+, men det er avhengig av hvor lenge nåværende avtaler løper.

De siste årene har Showtime-serier normalt først dukket opp på HBO Nordic. Flere av de avsluttede Showtime-seriene har forsvunnet det siste året fra HBO Nordic. Den strømmetjenesten ruster opp med å bli til HBO Max mot slutten av året.

Norge tidlig ute

Paramount+ lanseres 4. mars i USA, Canada og Latin-Amerika, mens Norden står for tur 25. mars. Senere på året følger Australia.

Vi skal komme tilbake med utfyllende oversikter over hva som konkret kommer på tjenesten.

Også Disney+ styrker tjenesten sin i vår og det meldes om nærmere 1000 nye titler i løpet av året, mens Dplay alt har blitt til Discovery+.

Ofte stilte spørsmål om Paramount+

Når kommer Paramount+ i Norge?

En rebrandet Paramount+ lanseres 25. mars 2021 i Norge. Oppdatering 22.04: I første omgang via Apple TV-appen. Tjenesten vil deretter bli tilgjengelig gjennom Paramount+ appen senere i april.

Hva er Paramount+ ?

Paramount+ er en ny global strømmetjeneste fra ViacomCBS. Tjenesten vil blant annet vise filmer og serier fra Paramount, Showtime og CBS.

Hvilke serier vises på Paramount+ ?

Komplett oversikt over serier på Paramount+ blir klart før lansering. Oversikt finner du i Serienytts seriedatabase.

Relevante nyheter

Fena: Pirate Pricess overrasker som kvalitetsanime

En jente driver i land på en øy, uten andre minner enn et navn: Fena. Og lukten av et brennende skip...20 år senere står hun utenfor døren til han som har kjøpt 'hennes første gang', en påtvunget betaling for kost og losji av familien hun bor med. Alene i verden stritter hun imot en fremtid hun ikke ønsker, men ikke ser en vei utenom. Hvem er hun egentlig? Var faren på båten med henne? Hvem er gutten hun hører rope i minnene sine, som sier at han skal finne henne igjen? Spørsmål hun aldri vil få svar på om hun ikke kommer seg vekk. Nå.

Ukens premierer uke 35, 2021: Steve Martin-serie på Disney+

Only Murders in The Building på Disney+ er blant ukens høydepunkt på strømming denne uken.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

-50%

Serienytt-abonnement til halv pris

kr 149kr 299 /år
Spar tid og få bedre oversikt for kun kr. 149,- pr. år.
  • Premierekalender
  • Anbefalinger
  • Seriedatabase
  • Fagartikler
  • Oversikt over kommende serier
Annonse
Annonsespot_img

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

X
X
X