The Mandalorian er tilbake med ny sesong på senhøsten. Nå har en ny trailer ankommet vår galakse. Vær obs på spoilere for handlingen i traileren, det følger også noen avsløringer i vår beskrivelse.

På leting etter «fiendtlige magikere»

I traileren, som du kan se øverst, avsløres det at dusørjegeren The Mandalorian må dra på leting i galaksen for å finne de myteomspunnede jediene, som skal være svorne fiender av Mandalorian-klanen. Det blir ikke mangel på action og eventyrlige reiser hvis traileren er noen pekepinn.

Nye rollefigurer i sesong 2 ryktes å være blant annet Star Wars-kjenningene Boba Fett og Ahsoka Tano. Timothy Olyphant, Katee Sackhoff, Rosario Dawson og Tamuera Morrison er nye skuespillere på rollelisten, mens Carl Weathers, Giancarlo Esposito, Gina Carano og selvfølgelig Pedro Pascal gjentar sine roller.

Første sesong ble tilgjengelig på Disney+ 15. september i Norge med seriens to første episoder. Ny episode sendes ukentlig hver fredag.

Når kommer The Mandalorian sesong 2?

I vår premierekalender kan du følge med på hva som kommer på Disney+. Strømmetjenesten har oppgitt datoen 30. oktober for The Mandalorian sesong 2.

Annonse

2020fre30okt09:00PremiereThe Mandalorian sesong 2Disney+Sjanger:Drama,Eventyr,Science Fiction,Western

Podcast: Vi snakker The Mandalorian og Disney+

Produsent Kenneth Remy og Vidar er begge vokst opp med en forkjærlighet for Star Wars, superhelter og Disney. Fra sine hjemmekontor i «koronasommeren» satt de seg ned på hver sin kant for å snakke om Disney+ og storserien The Mandalorian.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer