Ashoka Tano. Foto: Disney
Ashoka Tano. Foto: Disney
Annonse

Nettstedet Slashfilm hevder at rollefiguren Ashoka, kjent fra tegneserien Star Wars: Clone Wars, vil dukke opp i neste sesong av The Mandalorian. Rosario Dawson (Marvel’s Daredevil) skal ha sikret seg rollen.

Bekreftes av amerikansk presse

Nyheten er ikke bekreftet av Disney, som ikke ønsket å kommentere nyheten da TVLine tok kontakt, men også Variety har bekreftet nyheten.

Rosario Dawson, som skal spille Ashoka, har spilt i flere av Marvel-superheltseriene som gikk på Netflix, hun dukket først opp i Daredevil. Hun er også en velkjent stjerne fra flere populære filmer, blant annet Briarpatch.

Rosario Dawson, her i Iron Fist-serien på Netflix. Foto. Netflix
Rosario Dawson, her i Iron Fist-serien på Netflix. Foto. Netflix

Ashoka dukket aldri opp i kinofilmene, men i tegneserien Star Wars: The Clone Wars hadde hun en viktig rolle som lærlingen til Anakin Skywalker. Hun har også dukket opp i tegneserien Star Wars: Rebels.

Star Wars: The Clone Wars
Star Wars: The Clone Wars

Star Wars: The Clone Wars ble opprinnelig avsluttet i 2014 etter seks år på skjermene og totalt seks sesonger, men er bragt tilbake for nok en sesong av Disney+.

Annonse

The Mandalorian er en kjempesuksess

Nordmenn har enda ikke fått anledning til å se The Mandalorian, med mindre man har tatt i bruk VPN for å se Disney+ eller har piratkopiert serien. Den kritikerroste serien var første serie ut på den nye strømmetjenesten til Disney.

The Mandalorian. Foto: Disney+
The Mandalorian. Foto: Disney+

Serien tar til i tiden mellom Star Wars episode VI og episode VII og handler om en leiesoldat tilhørende Mandalorian-klanen, som er spilt av Pedro Pascal (Game of Thrones, Narcos).

Det betyr at vi her vil møte en eldre utgave av Ashoka, da handlingen foregår noen tiår etter hendelsene i Star Wars: The Clone Wars.

Sesong 2 er planlagt å ha premiere til høsten, men produksjonsstans i alle Disney-serier og filmer kan bety en lang forsinkelse.

De foreløpige planene er å lansere Disney+ i Norge til sommeren, forutsatt at koronapandemien ikke medfører forsinkelser. Disney har alt utsatt lansering i India som følge av krisen.

Vi krysser fingrene for at The Mandalorian snart er klar for norske skjermer. Mens du venter kan du nyte denne nydelige gitarversjonen av seriens western-inspirerte lydspor:

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer