Ny fersk trailer til Outlander sesong 5

TV-kanalen Starz har sluppet den offisielle traileren til Outlander sesong 5.

Vi har alt blitt gitt en sniktitt og tidligere denne uken ble seriens nye vignett vist frem, den nye traileren avslører litt mer av dramaet som utspiller seg i femte sesong. Du kan se traileren øverst i artikkelen.

Den nye sesongen, som består av 12 epsioder, kommer på Viaplay i februar. Sesongen vises i sin helhet der før den noen måneder senere trolig også blir tilgjengelig på HBO Nordic og Netflix (som har eldre sesonger tilgjengelig).

Outlander handler om  Claire Randall som på mystisk vis blir sendt tilbake i tid til Skottland i 1743. Serien er blant de mest populære blant Serienytt-leserne og skal ifølge Viaplay være en av deres mest sette serier.

Du kan lese mer om femte sesong her.

Se Okkupert først på Viaplay

Annonse

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer