Outlander sesong 5. Foto: Starz
Outlander sesong 5. Foto: Starz

Starz endrer nok en gang på åpningsvignetten til Outlander. Nå har versjonen blitt sluppet i forkant av den nye sesongen.

Det har vært tradisjon for serien å endre på åpningsvignett, men ulike utgaver som er inspirert av folkevisen The Skye Boat og diktet Sing Me a Song of a Lad That Is Gone. Førstnevnte er en folkevise om flukten til Charles Stuart etter slaget ved Culloden.

Teksten er en utgave av 1892-diktet Sing Me a Song of a Lad That Is Gone av Robert Louis Stevenson. Det er Bear McCreary som står bak Outlander-versjonen, han jobbet også med Battlestar Galactica, som Outlander-skaper Ronald D. Moore også bragte til liv på skjermen.

Tidligere i desember kom også første klipp fra den nye sesongen:

Outlander er tilbake i februar på Viaplay, som viser serien først, en dag etter at den vises på den amerikanske TV-kanalen Starz. Vi kommer til å følge den nye sesongen tett her på Serienytt. Du kan lese mer om sesongen her.

Viaplay viser Okkupert og Outlander først

Annonse

Se tusenvis av filmer gratis i to uker på Viaplay!
 
Prøv Viaplay:
– Toppserier fra USA og Norge
– Nye film hver uke
– Barnas favoritter
– Laste ned appen, og se uten tilgang til internettt

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer