Netflix satser videre på suksesserien Hjem til jul og avslører samtidig at serien er den mest sette Netflix-serien i Norge.

Hjem til jul hadde premiere på Netflix i starten av desember, men har alt rukket å bli den mest populære norske serien på tjenesten. Den tronet også øverst blant alle serier på Netflix Norge i 2019.

Våre egne tall, hentet fra Seriedatabasen, støtter opp om dette. Hjem til jul ligger på topp et godt stykke foran The Witcher på topplisten over nye Netflix-orginaler fra 2019. Med over 100 nye Netflix-originaler som kom i 2019 er det en solid prestasjon.

VG bekrefter at både Ida Elise Broch og Gabrielle Leithaug er med videre. Serien er ventet å komme nærmere julen 2020 og møtevirksomheten og planleggingen er alt godt igang. Innspillingen vil foregå i Røros og starter i mai.

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!