Hvilke nye serier er mest populært på Netflix Norge? Vi bruker tall fra seriedatabasen for å få en pekepinn.

Netflix er, med noen få unntak, ikke glad i å gi innsikt i hva som er mest populær på tjenesten. Det vi i Serienytt kan gjøre med det er å se på aktiviteten i vår seriedatabase for å få en pekepinn på hva som er mest populært i Norge.

Dette er tall og en fremgangsmåte ofte anvendt av reklamebyrå eller innen design – vi snur på flisa og bruker det flittig – med visse modifikasjoner – som et journalistisk verktøy for å bedre kunne formidle informasjon til våre eminente lesere.

Dette er ikke eksakt vitenskap og tallene kommer ikke fra Netflix Norge. Vi håper likevel dette gir litt innsikt til til dere lesere som er nysgjerrig på hva som slår godt an hos den populære strømmetjenesten.

På generelt grunnlag håper vi også det i fremtiden blir økt åpenhet fra strømmetjenester om våre seervaner, da dette er viktig informasjon både for å ivareta mediehistorien og gi bransjen innsikt.

Annonse

Netflix-seriene det er målt mest interesse for i Seriedatabasen

Oversikten under, som oppdateres seg automatisk, viser deg de ti seriene vi har målt mest interesse rundt. Kriteriene er:

  • Serien er en Netflix-original. Det betyr at det er Netflix som har bestilt serien fra et produksjonsselskap og som normalt er eksklusiv for strømmetjenesten.
  • Serien har premiere i 2019.
Drama, Komedie, Romanse
7.6

Hjem til jul

Netflix
Johanne har nettopp har fylt 30 og innser at hun er den eneste blant venner og familie uten en partner. Hun starter derfor en 24 dagers jakt etter en partner hun kan ta med hjem til jul.
Fornyet
Action, Drama, Fantasy
8.3

The Witcher

Netflix
I serien følger vi en konflikfylt monsterjeger Geralt som forsøker å finne sin plass i verden hvor "mennesker er mer utspekulert enn beistene han jakter på".The Witcher baserer seg på de populære bøkene til Andrzej Sapkowksi. Det har tidligere blitt en lite suksessfull polsk film og fiasko-seriene The Hexer.
Fornyet
Drama
8.0

Undercover

Netflix
En større ecstasy-produsent lever i sus og dus på grensen mellom Nederland og Belgia, men opplever store forandringer når to politispanere tar sikte på virksomheten hans.
Drama, Krim, Miniserie
8.4

Unbelievable

Netflix
En ung kvinne blir tiltalt for å avgi falsk forklaring etter å ha anmeldt en voldtekt. To etterforskere tar saken for å komme til bunns i hva som skjedde.
Fornyet
Drama, Komedie, Romanse
8.3

Sex Education

Netflix
Tenåringen Otis Thompson bor med sin mor (spilt av Gillian Anderson), som er en sex-terapeut. Hans tilgang til hennes ekspertise gjør han til en ekspert på området, til tross for at han er jomfru. Sammen med en kamerat starter han en undergrunns terapiklinikk ved skolen.
Drama, Miniserie
8.9

When They See Us

Netflix
Basert på den sanne historien om fem fargede tenåringer som ble dømt for en voldtekt de ikke begikk.
Fornyet
Drama, Komedie
8.5

After Life

Netflix
Ricky Gervais spiller Tony, som brått blir enkemann. Han vurderer selvmord, men bestemmer seg i stedet et liv hvor han staffer omgivelsene ved å si og gjøre akkurat det han ønsker.
Drama
6.4

What/If

Netflix
Hva skjer når akseptable mennesker begynner å begå uakseptable handlinger? I denne antalogiserien blir vanlige mennesker satt på en moralsk prøve hvor de foretar handlinger som får alvorlige konsekvenser for sitt eget liv.
Drama, Miniserie, Science Fiction
4.3

The I-Land

Netflix
Ti mennesker våkner opp på en øde øy. Ingen av de husker hvem de er, hvor de er eller hvordan de kom dit.
Drama, Krim
7.5

Criminal

Netflix
Krimserie som setter handlingen utelukkende til avhørsrommet. Tolv unike historier fra fire forskjellige land (England, Tyskland, Spania og Frankrike).

Se hva som kommer på Netflix

Netflix har til enhver tid nærmere 100 nye serier på vei. Her finner du oversikten.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer