The Mandalorian. Foto: Disney+
The Mandalorian. Foto: Disney+

The Mandalorian-sjefprodusent Jon Favreau bekrefter at serien er tilbake høsten 2020.

Kommer til Norge til våren

Det er få serier som har gjort det bedre i 2019 enn The Mandalorian, en ny Star Wars-serie som nordmenn pent må vente til våren 2020 for å få se. Serien var den første originalen til den nye strømmetjenesten Disney+, som etter planen kommer til Europa (og Norge) i mars 2020.

Det er en av de høyest rangerte seriene på IMDb og seerne har strømmet til serien, som ifølge analysebyrået Parrot Analytics var den mest sette serien i desember-ukene. Sesongavslutningen ble vist 27. desember i landene hvor Disney+ er tilgjengelig.

Slipper å vente til 2021

Produksjonen er av det omfattende slag og det var knyttet spenning til om fans måtte vente til 2021 for å se fortsettelsen av historien om dusørjegeren «The Mandalorian». Jon Favreau, mannen som i sin tid sparket igang superheltuniverset for Marvel og Disney med Iron Man, fikk ansvaret for The Mandalorian.

Han har nå bekreftet at neste sesong er planlagt for høsten 2020.

Annonse

The Mandalorian har Pedro Pascal (Narcos, Game of Thrones) i hovedrollen. Første sesong består av totalt åtte episoder.

SciFi-guiden

Få full oversikt over hva som er populært, hva som anbefales, hva som er nytt og hva som kommer innen science fiction-sjangeren.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer