Premièrekalender: Sesongpremièrer vinteren 2019/20

Annonse

Vinteren er stappfull av storserier som vender tilbake med ny sesong, fra siste sesong av Vikings til nye episoder av Outlander, The Expanse og Homeland. Serienytt gir deg her løpende oppdatert oversikt over hvor og når seriene er tilbake med ferske episoder.

Dusinvis med populære serier er ventet å komme tilbake med ny sesong i vintermånedene. Takket være premierekalenderen kan du holde deg oppdatert.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vikings sesong 5B. Foto: HBO Nordic
Vikings nærmer seg slutten. Foto: HBO Nordic

Nye premiererer legges til fortløpende. Noen datoer blir først kjent få uker før premieren, dette gjelder spesielt for TV-kanaler.

Det tas forbehold om at dato kan bli endret. Noen datoer er ikke endelig bekreftet av kanal/strømmetjeneste i Norge, men hvis de vanligvis viser serier under et døgn etter internasjonal premièredato tar vi utgangspunkt i at dette også er tilfellet nå i høst.

Oversikten inneholder kun der hvor sesongen vises først. Det betyr at premièredato for TV 2 Sumo og NRK TV vises, men ikke for TV 2 og NRK1, om sesongen først vises på strømmetjenesten. Det samme gjelder serier som først vises på eksempelvis Viaplay før Netflix.

Du kan sjekke på seriesiden hvor serier vises først og eventuelt andre sendetidspunkt. Bruk seriesøket til å finne serien du er interessert i.

For premierer av nye serier sjekk ut vår dedikerte oversikt for vinteren 2019/20.

Sesongpremièrer vinteren 2019/20

Mangler serien du leter etter? Da er trolig ikke premièredato satt enda eller sesongen har ikke premiere i vinter og kan være flyttet til våren eller sommeren. Sjekk igjen ved en senere anledning. For norske serier er det sjeldent dato blir avslørt før få uker i forkant.

Oversikt: De nye seriene som kommer vinteren 2019/20

To nye norske Netflix-originaler, en nordmann som Hamilton på C More/TV 2 Sumo og en Westworld-stjerne i ny norsk TV 2-serie er blant de flere titalls nye seriene som kommer i vintermånedene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X