De nye seriene som kommer vinteren 2019/20

Annonse

Ny norsk Netflix-original, en nordmann som Hamilton på Viaplay og en Westworld-stjerne i ny norsk TV 2-serie er blant de flere titalls nye seriene som kommer i vintermånedene. Serienytt gir deg her løpende oppdatert oversikt over hva du kan se frem til i vinter.

Kan serievinteren nærme seg den absurde seriehøsten? Vi endte på over 100 nye serier som hadde premiere internasjonalt i høst, med over 60 av de også tilgjengelig på en strømmetjeneste i Norge.

Trolig blir tallet noe lavere i vintermånedene. Men! Det er også tiden for en ny aktør som Apple TV+, i tillegg til at produksjonen av nye serier ikke har roet ned for øvrige. Netflix har hastverk med å fylle opp med egne originaler, blant annet norske Hjem til jul, og kommer nok med noen titalls nye serier, nå som Disney og andre trekker innholdet derfra, mens HBO, Viaplay og øvrige har økt investeringen.

Over 20 serier er i skrivende stund lagt til og nye serier legges til fortløpende. Vi antar det vil bli rundt 60-70 nye serier i perioden desember 2019 til og med februar 2020. Vi legger til bilder og annen informasjon når dette blir frigitt av kanaler og strømmetjenester, med full oversikt over hvor seriene er bekreftet å komme (om seriene blir tilgjengelig i Norge). I oversikten finner du bilde, beskrivelse, hvor seriene kommer, hvilket land de kommer fra og hvilke sjangere de tilhører.

Planlagt sendetidspunkt for serier kan bli endret. For noen av seriene er det antatt at de sendes i vinter, men det kan også hende seriene blir flyttet til vinteren eller våren. Vi tar utgangspunkt i perioden 1. desember – 29. februar i vår oversikt.

Ikke alle seriene vises nødvendigvis i Norge. Selv om vi i 2019 er prisgitt en rekke strømmetjenester betyr ikke det at alle seriene dukker opp i Norge. Noen kan også først bli vist her ved en senere anledning.

Heksejakt. Foto: TV 2
TV 2-serien Heksejakt har Ingrid Bolsø Berdal i hovedrollen, serien forventes å bli ett av vinterens absolutte høydepunkt. Foto: TV 2

Seriene som er/blir tilgjengelig i Norge er merket i oversikten. Slik får du enkelt oversikt over hvor serien går.

Klikk på «til serieside» for mer informasjon. Der finner du trailer (om tilgjengelig) og informasjon om bl.a. skuespillere og andre nyheter. Kanskje viktigst av alt: Du finner premieredato (der hvor den er tilgjengelig).

Nederst i artikkelen er også oversikt over kjente premièredatoer. Den er hentet fra vår populære premierekalender.

Du kan også sjekke ut seriedatabasens forenklede oversikt. Her kan du også filtrere på sjanger og kanal. Du finner den oversikten her.

Nye serier høsten 2019
Seriedatabasen vår gir rask og enkel oversikt. Foto: Serienytt

De nye seriene som kommer vinteren 2019/20

Nye serier

86

Antall serier så langt i oversikten. Antallet forventes å bli 50-60.

Premieredatoer

76

Kjente premièredatoer for nye serier i Norge.

Bli abonnent

Denne artikkelen/oversikten er forbeholdt våre abonnenter (149 kr/året). Som abonnent får du full tilgang til bl.a. seriedatabasen og premierekalenderen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X