Annonse

Nærmere 100 nye serier er ventet å ha premiere høsten 2019. Flere titalls av de blir også tilgjengelig i Norge. Vi har satt sammen den mest komplette oversikt for å gi deg informasjonen du trenger.

Over 50 serier er lagt til i skrivende stund og nye serier legges til fortløpende. Vi legger også til bilder og annen informasjon når dette blir frigitt av kanaler og strømmetjenester. I oversikten finner du bilde, beskrivelse, hvor seriene kommer, hvilket land de kommer fra og hvilke sjangere de tilhører.

Planlagt sendetidspunkt for serier kan bli endret. For noen av seriene er det antatt at de sendes i høst, men det kan også hende seriene blir flyttet til vinteren eller våren. Vi tar utgangspunkt i perioden 15. august – 30. november i vår oversikt. Det betyr at seriene som har premiere i slutten av august overlapper med vår sommeroversikt og derfor er med begge steder.

Ikke alle seriene vises nødvendigvis i Norge. Selv om vi i 2019 er prisgitt en rekke strømmetjenester betyr ikke det at alle seriene dukker opp i Norge. Noen kan også først bli vist her ved en senere anledning.

The Mandalorian. Foto: Disney
Star Wars-serien The Mandalorian har premiere i høst på Disney+. Men siden tjenesten først kommer til Europa i 2020 må du trolig vente noen måneder ekstra her hjemme. Foto: Disney

Seriene som er/blir tilgjengelig i Norge er merket i oversikten. Slik får du enkelt oversikt over hvor serien går.

Annonse

Klikk på «til serieside» for mer informasjon. Der finner du trailer (om tilgjengelig) og informasjon om bl.a. skuespillere og andre nyheter. Kanskje viktigst av alt: Du finner premieredato (der hvor den er tilgjengelig).

Nederst i artikkelen er også oversikt over kjente premièredatoer. Den er hentet fra vår populære premierekalender.

Du kan også sjekke ut seriedatabasens forenklede oversikt. Her kan du også filtrere på sjanger og kanal. Du finner den oversikten her.

Nye serier høsten 2019
Seriedatabasen vår gir rask og enkel oversikt. Foto: Serienytt

De nye seriene som kommer høsten 2019

Nye serier

104

Antall serier så langt i oversikten.

Premieredatoer

70

Kjente premièredatoer for nye serier i Norge.


Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer, da hjelper du oss også å bli enda bedre. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

Oversikt over kommende serier
Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
Dybdeartikler
Bransjenytt
Seriedatabasen
Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.

The Witcher-hovedpersonen Geralt. Foto: Netflix
Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over hundrevis av serier som er på vei.

Annonse