Tiden hvor sommeren ble overlatt til et fåtall B-serier er definitivt slutt. I tillegg til at en rekke seriefavoritter er tilbake med nye sesonger er det også ventet over 50 nye serier sommeren 2019. Her er oversikten!

Antallet nye serier kan fort bli overveldende og det er nær sagt umulig å holde oversikt. Vi i Serienytt legger ned en litt ekstra innsats for å gi deg oversikten over alt som er satt opp med premiere i sommer, eller serier som gjerne alt er vist internasjonalt men først nå når våre breddegrader. Ikke nok med det, om serien er klar for en kanal eller strømmetjeneste i Norge så viser vi deg hvor.


Oversikten er forbeholdt våre abonnenter. Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer, da hjelper du oss også å bli enda bedre. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

Oversikt over kommende serier
Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
Dybdeartikler
Bransjenytt
Seriedatabasen
Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here