Det blir trolig ingenting av Game of Thrones-spin-off med Naomi Watts

HBO skal ha bestemt seg for å ikke gå videre med en ny serie satt til Game of Thrones-universet. Det melder bransjenettstedet Deadline.

Annonse

Det var sommeren 2018 at HBO ga grønt lys til å spille inn en såkalt pilotepisode, som ville bli brukt til å vurdere om det ville være en serie verdt å satse på. Episoden ble spilt inn tidligere i år og hadde Naomi Watts i hovedrollen.

Serien satt handlingen til flere tusen år før hendelsene i Game of Thrones. HBO har selv ikke bekreftet at prosjektet er lagt på is, men Deadline referer til e-post som sjefprodusent Jane Goldman skal ha sendt til involverte i produksjonen.

Også Game of Thrones opplevde i sin tid utfordringer med produksjon av pilotepisode, hvor HBO var så misfornøyd med resultatet at det meste av episoden ble spilt inn på nytt. Resultatet ble det som kanskje er tidenes mest populære serie.

Om denne serien virkelig blir lagt permanent på is betyr ikke det at det er slutt for eventyr satt til det populære universet. HBO har en håndfull andre historier de vurderer og selskapet ønsker nok å ha en Game of Thrones-serie å friste med for å styrke den kommende nye strømmetjenesten HBO Max.

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Her finner du HBO Max: