Nyversjon av Battlestar Galactica blir en av de nye seriene fra nykommer Peacock

Annonse

I april 2020 kommer den nye strømmetjenesten Peacock i USA. En av seriene de har satt igang med produksjon av er Battlestar Galactica, med Mr. Robot-skaper Sam Esmail som ansvarlig.

Nok en strømmetjenste på vei

Peacock er navnet på den nye strømmetjenesten, som kommer fra giganten NBCUniversal. Strømmetjenesten blir en av flere nye aktører, i et landskap som de neste månedene vil inkludere Apple TV+, HBO Max og Disney+.

Strømmetjenesten skal etter hvert også lanseres globalt, melder blant annet Forbes, men i første omgang handler det meste om det amerikanske markedet.

Peacock: Foto: Peacock
Peacock: Foto: Peacock

Battlestar Galactica-nyversjon er sammen med miniserien Angelyne, Brave New World, Dr. Death, en nyversjon av Saved By the Bell, Straight Talk og Rutherford Falls de første nye seriene som vil bli produsert – men det forventes ikke at alle seriene er klar til lansering av strømmetjenesten.

Selskapet har også reddet A.P. Bio fra kansellering, sesong 4 vil vises på strømmetjenesten. I Norge vises serien på HBO Nordic.

I tillegg vil NBC-seriene Parks and Recreation og The Office bli forbehold eksklusivt for strømmetjenesten i USA. Tjenesten vil også huse serier som Friday Night Lights, Covert Affairs, Downton Abbey, Everybody Loves Raymond, The King of Queens, Parenthood og Married … With Children – men de blir ikke eksklusive for tjenesten.

Det vil også komme originalfilmer produsert av Focus Features, Dreamworks Animation og Universal Pictures.

Mr. Robot-skaper får ansvaret

I første omgang blir det neste års OL som vil stå i fokus for Peacock. Hva prisen vil ligge på vi bli avslørt nærmere lansering.

Lite er kunngjort om den kommende Battlestar Galactica-serien, som forventes å bli et av de største trekkplastrene på tjenesten. Serieskaper Sam Esmail har tidligere fått mye ros for Mr. Robot og Julia Roberts-serien Homecoming. Nå skal han forsøke å overgå Outlander-skaper Ronald D. Moore, som ble hyllet for sitt arbeid med 2004-versjonen av serien.

SciFi-guiden

Få full oversikt over hva som er populært, hva som anbefales, hva som er nytt og hva som kommer innen science fiction-sjangeren.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X