The 100 avsluttes i 2020

Annonse

The CW har bestemt seg for å runde av The 100 etter den kommende syvende sesongen.

– Med sesongfinalen til sjette sesong kun dager unna, har jeg bittersøte nyheter å dele med dere: Sesong 7 vil bli vår siste. Vi er takknemlig overfor WB og The CW for å alltid la oss fortelle vår historie slik vi ønsker og for å avslutte serien på våre vilkår. For en fantastisk reise det har vært!, skrev serieskaper Jason Rothenberg på Twitter.

Kanselleringen, som ifølge The CW-sjefen Mark Pedowitz i utgangspunktet alltid var planlagt å gjøres etter syv sesonger av serieskaperen, betyr at The CW nå mister nok en av sine flaggskip. Fra før er det avslørt at superheltserien Arrow også avsluttes i 2020.

The 100 hadde premiere i 2014 og ble i Norge vist på FEM frem til 2017, men fra femte sesong måtte seerne vente til episodene dukket opp på Netflix.

Populær i Norge

The 100 har vært en god suksess for kanalen, serien skal ha gjort det spesielt godt på strømming, noe Netflix har tjent godt på som har vist serien i flere territorier. I Norge skal serien ha vært blant de mest populære, tyder data Serienytt sitter på, selv om den aldri var en stor nok suksess på lineær-TV.

Serien var en av flere som forsvant fra skjermen på TVNorge-nettverket, men serien har vært tilgjengelig på Netflix – selv om seerne må smøre seg med tålmodighet strømmetjenesten normalt ligger over et år etter amerikansk førstegangsvisning.

Konseptet med å fortelle historien om noen få overlevende i en post-apokalyptisk verden har vært mye brukt dette tiåret, med The Walking Dead som den største suksessen. Den skandinaviske Netflix-serien The Rain faller i samme kategori som The 100 og det er ikke utenkelig at suksessen til The 100 ga Netflix data om hva som var lurt å satse på i vårt territorium.

Trolig vil norske seere måtte vente til 2021 før siste sesong ender opp på Netflix.

4 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X