HBO satser videre på Succession

Annonse

Succession gjør sine saker bra for HBO, som har valgt å gi serien en tredje sesong.

– Vi gleder oss til å se hvordan de komplekse karakterene Jesse Armstrong har skapt fortsetter å navigere denne altoppslukende og nådeløse verden av rike. I dagens verden med krysning av politikk og media er det blitt mer relevant, Succession presenterer et treffsikkert innblikk i kulissene til denne eliten av innflytelsesrike mennesker, sier HBO i en pressemelding.

Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin og Sarah Snook har blant annet fremtredende roller i serien. Sesong 2 hadde premiere 12. august på HBO Nordic og fikk strålende omtale av vår kritiker. Serien sanket inn fem Emmy-nominasjoner for første sesong.

Deadline melder at seriens seertall har økt til et rekordhøyt antall. HBO skal de neste årene mengden egenproduserte serier, etter ønske fra den nye eieren AT&T. Årsaken til det er den kommende strømmetjenesten HBO Max som skal ta opp konkurransen med Netflix og Amazon Prime Video. Fornyelsen kommer derfor ikke som noen overraskelse

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X