Succession gjør sine saker bra for HBO, som har valgt å gi serien en tredje sesong.

– Vi gleder oss til å se hvordan de komplekse karakterene Jesse Armstrong har skapt fortsetter å navigere denne altoppslukende og nådeløse verden av rike. I dagens verden med krysning av politikk og media er det blitt mer relevant, Succession presenterer et treffsikkert innblikk i kulissene til denne eliten av innflytelsesrike mennesker, sier HBO i en pressemelding.

Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin og Sarah Snook har blant annet fremtredende roller i serien. Sesong 2 hadde premiere 12. august på HBO Nordic og fikk strålende omtale av vår kritiker. Serien sanket inn fem Emmy-nominasjoner for første sesong.

Deadline melder at seriens seertall har økt til et rekordhøyt antall. HBO skal de neste årene mengden egenproduserte serier, etter ønske fra den nye eieren AT&T. Årsaken til det er den kommende strømmetjenesten HBO Max som skal ta opp konkurransen med Netflix og Amazon Prime Video. Fornyelsen kommer derfor ikke som noen overraskelse