Dette kommer på HBO Nordic i august 2019

Del nyheten

Succession og Ballers er tilbake med ny sesong, i en måned som også markerer starten på slutten for The Affair og Power. Måneden byr også på HBO Europes første norske serie.

Endelig en norsk originalserie

HBO Nordic dominerte i årets første halvdel med seermagneter som Game of Thrones, Chernobyl, Big Little Lies og The Handmaid’s Tale. Det skal litt til for å gjenta suksessen i høstmånedene, men det mangler ikke på fristende innhold.

Blant annet er den første HBO Europe-serien her 21. august. Beforeigners har vi alt skrevet mye om, den serien ventes å bli et populært innslag på strømmetjenesten. Det har tatt 7 år siden HBO Nordic så dagens lys til vi fikk den første norske serien, det betyr også at tjenesten endelig har litt norsk å tilby også da de lenge har vært blant de dårligste i klassen på det området.

Beforeigners. Foto: HBO Nordic
Beforeigners. Foto: HBO Nordic

Det HBO Nordic derimot har vært blant de aller fremste på er kvalitets-underholdning fra utlandet, og det er nok av nye spennende bekjentskap som venter i august.

Danny McBride (Vice Principals) er blant annet tilbake med ny helsprø komiserie med The Righteous Gemstones, hvor han har med seg John Goodman i en fremtredende roller. Denne gangen er det en kynisk evangelist-familie som står for komikken.

The Righteous Gemstones. Foto: HBO
The Righteous Gemstones. Foto: HBO

Det kommer også en miniserie fra The Affair-medskaper Hagai Levi, som tar utgangspunktet i kidnappingen av tre israelske tenåringer i 2014 – noe som fikk alvorlige konsekvenser. The Boys kommer 13. august.

Siste sesong av The Affair

Måneden avsluttes med siste sesong av henholdsvis The Affair og Power, som begge takker for seg i høst etter et halvt tiår på skjermene. Femte sesong av Ballers kommer også og de tre seriene vil underholde ukentlig også i september og oktober.

Power tar slutt. Det planlegges spin-off til serien. Foto: HBO Nordic

Succession var en av fjorårets overraskelser, serien er tilbake 12. august med ny sesong, samme dag er også andre halvdel av Fear the Walking Deads femte sesong klar for strømmetjenesten.

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike filmene og seriene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 

Serie- og sesongpremièrer

Filmpremièrer

Øvrige serier

Her er oversikten over serier som er ny på HBO Nordic, men som fra før er vist på annen kanal eller tjeneste.

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

Annonse
X
X