Norske serier er normalt blant det mest populære på strømming, men tilbudet varierer voldsomt. Takket være seriedatabasen kan Serienytt gi deg en rask oversikt over hva som er tilgjengelig hvor, slik at du lettere kan avgjøre hvilken tjeneste du mener er best på området.

Serienytts enkle oversikt

Det er ikke alltid lett å slå fast hvem som tilfredsstiller dine behov. Om norsk innhold er viktig for deg er det nok greit å få en oversikt over hvor viktig dette er for de ulike strømmetjenestene. Serienytt legger ned mye arbeid i å kartlegge og holde oversikt over tilbudet der ute, og takket være det kan vi hjelpe deg med å få deg litt raskere oversikt over tilbudet.

Tilhengere av norsk innhold kan glede seg over at det satses som aldri før på norsk innhold, nå lager også de internasjonale strømmetjenestene som er tilgjengelig i våre breddegrader norsk innhold. Oversikten vår inneholder også serier som er på vei til strømmetjenestene.

Seriedatabasen fylles jevnlig opp med nye guider og oversikter, blant annet over norske serier. Under serverer vi en litt forenklet oversikt hvor du raskt kan sveipe deg gjennom tilbudet på henholdsvis NRK TV, TV 2 Sumo, C More, Dplay, Netflix, HBO Nordic og Viaplay.

Siden Amazon Prime Video i skrivende stund ikke har norske serier er de utelatt inntil videre. Vi har også slått sammen TV 2 Sumo og C More siden serier på sistnevnte er inkludert i Sumo-abonnement.

Annonse

Dette er seriene tilgjengelig på strømming i Norge

Du kan nedenfor klikke deg videre til seriens serieside, hvor du finner mer informasjon om serien – i tillegg til trailer der hvor det er tilgjengelig. Vi håper oversikten er til hjelp!

Strømmetjeneste

Strømmetjeneste
  • Alle
  • C More (2)
  • Dplay (14)
  • HBO Nordic (3)
  • Netflix (12)
  • NRK TV (73)
  • TV 2 Sumo (18)
  • Viaplay (17)
NRK TV
8.2
Fornyet

Exit

NRK TV
7.3

Grunnet hyppige endringer i strømmetjenestenes seriebibliotek kan feil forekomme. Tips oss gjerne på kontakt@serienytt.no om du kommer over feil/mangler.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer