Trailer til The Walking Dead sesong 10 – og teaser til filmen

Annonse

Det blir mye The Walking Dead fremover med ny sesong, ny film og ny spin-off. Under årets Sand Diego Comic-con ble vi servert første trailer for den nye sesongen og en liten sniktitt på den kommende The Walking Dead-filmen.

7. oktober er serien tilbake på Fox her i Norge, få timer etter amerikansk førstegangsvisning 6. oktober. Da venter konflikt med en ny fiende, som vi ble introdusert til på brutalt vis i niende sesong.

Teaser til The Walking Dead-film

Traileren kan du se øverst i artikkelen. I tillegg ble første lille teaser til den første The Walking Dead-filmen, som handler om Rick Grimes, sluppet:

En premieredato for filmen er ikke avslørt. Under Comic-Con ble det også avslørt at Fear the Walking Dead er fornyet med en sjette sesong. En ny spin-off serie, som enda ikke har fått navn, er også på vei.

The Walking Dead er tilgjengelig på flere strømmetjenester i Norge, serien sendes først på Fox og kan også sees på Fox+ i opptak via ulike leverandører.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X