Lord Of The Rings
Lord Of The Rings
Annonse

Nå begynner det endelig å lekke litt informasjon rundt den kommende Ringenes Herre-serien. Markella Kavenagh skal være klar for en fast rolle i storserien som kommer på Amazon Prime Video.

Kan bli tidenes dyreste serie

Det er Variety som melder at Markella Kavenagh (Romper Stomper) er klar for serien, som foreløpig ikke er gitt et navn. Amazon Studios har ikke bekreftet påstanden. Deadline hevder også at Gennifer Hutchison (Breaking Bad) og Bryan Cogman (Game of Thrones) er del av manus-teamet.

Markella Kavenagh
Markella Kavenagh. Foto: Getty Images

Det var i 2017 det ble kjent at Amazon bladde opp over to milliarder kroner (250 millioner dollar) for rettighetene til å lage TV-serie. Til sammenligning er dette mer enn NRKs budsjett for et helt år og nærmere tre ganger mer enn hva siste sesong av Game of Thrones kostet. Strømmetjenesten forpliktet seg til å starte produksjonen innen en gitt tid, ryktet å være 2021, for å beholde rettighetene og det skal minimum produseres seks sesonger.

JD Payne og Patrick Mckay er tidligere blitt klar som manusforfattere og Juan Antonio Bayone er tilknyttet prosjektet som regissør. Handlingen er satt til før hendelsene i Ringenes Herre-trilogien.

«Age of Numenor»

Handlingen sies å være satt til «Age of Numenor», som er ca. 3400 år før hendelsene i Ringenes Herre-trilogien.

Annonse

Et rykte vil ha det til at serien handler om fallet til Aragorns forfedre, som levde på øyen 
Númenor. Aragorn er en av hovedpersonene i Tolkien-bøkene og filmene. Hans forfedre var av rasen Númenorean, som noe forenklet er mennesker som lever ekstra lenge.

Hele eller deler av innspillingen er ventet å finne sted i New Zealand. Det var der filmene ble spilt inn.

Ringenes Herre-serien er et av rundt 15 prestisjetunge fantasyprosjekt som forventes å ha premiere de neste 2-3 årene, som inkluderer serier bygget på blant annet Narnia, Warhammer, 40 00, The Kingkiller Chronicle og Wheel of Time.

Fantasyguiden

Få full oversikt over hva som er populært, hva som anbefales, hva som er nytt og hva som kommer innen fantasysjangeren.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer