Lord Of The Rings
Lord Of The Rings
Annonse

Den kommende Ringenes Herre-serien begynner å ta form. JD Payne og Patrick McKay er hyret inn til å skrive manus. 

Amazon bladde angivelig opp 250 millioner dollar for rettighetene til Ringenes Herre. Avtalen forplikter Amazon å starte produksjonen innen to år.

LES OGSÅ

Lord Of The Rings

Jakten på den neste Game Of Thrones: Lord Of The Rings kan bli TV-serie...

... og Showtime har alt sikret seg The Kingkiller Chronicle.

På sommerens pressetreff i regi TCA (Television Critics Association) avslørte Amazon Studios-sjef Jennifer Salke at JD Payne og Patrick McKay er hyret inn til å skrive manus.

Duoen skriver for tiden manus på den fjerde Star Trek-filmen, i tillegg til å stå bak manus for den kommende Disney-filmen Jungle Cruise. Amazon har vært i møte med en rekke manusforfattere før de bestemte seg for å satse på Mckay og Payne.

I tillegg er selskapet i dialog med Peter Jackson, som regisserte filmtrilogien. I starten av juni hevdet Jackson at han overhodet ikke var involvert i prosjektet, mens Salke har vært mer diffus og sagt at samtaler pågår. Et par dager senere hevder derimot Jackon i et intervju med tyske IGN at han hadde bidratt til å sette sammen et «kreativt team», men ikke var interessert i å være sjefprodusent for serien.

Annonse

Salke kunne videre avsløre at hun håpet serien vil ha premiere i 2021.

Flere sesonger av serien planlegges og det kan også bli en spin-off. Handlingen er satt til før hendelsene i Ringenes Herre-trilogien, men utover det er lite om historien blitt gjort kjent.

Kostnadene for de første to sesongene antas å komme på alt fra 500 millioner dollar til 1 milliard dollar. Noe som vil gjøre serien til den soleklart mest påkostede.

Hos Netflix er det The Crown som skal være den dyreste produksjonen, mens Game of Thrones her holder tronen hos HBO. Ingen av seriene nærmer seg summene som det antas at Amazon-serien vil komme opp i.

LES OGSÅ

amazon logo

Strømmekampen: Amazon girer opp med fire nye serier

Amazon girer opp seriesatsingen med de nye seriene Them, Upload og The Expatriates. I tillegg til et fortsatt navnløst prosjekt fra Russo-brødrene.
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer