Ny trailer til fantasyserien His Dark Materials

Del nyheten

His Dark Materials kommer på HBO Nordic til høsten. Under årets Comic-Con i San Diego ble vi servert seriens første komplette trailer.

Traileren avslører mer av handling og effekter enn de første smakebitene vi fikk i februar og i mai.

Handlingen er satt til et parallelt univers hvor magi og vitenskap eksisterer side om side. Lyra ender opp på et spektakulært eventyr som involverer savnede barn.

Ruth Wilson (The AffairLuther) og James McAvoy (X-Men: First Class) er blant de store trekkplasterne på skuespillerfronten. I hovedrollen som Lyra finner vi Dafne Keen, mens Lin-Manuel Miranda inntar rollen som Lee Scoresby. Øvrig rollegalleri består av Anne-Marie Duff, Clarke Peters, Ariyon Bakare, Will Keen, Ian Gelder, Georgina Campbell, Lewin Lloyd, Lucian Msamati, James Cosmo, Daniel Frogson, Tyler Howitt, Ruta Gedmintas og Mat Fraser.

Fantasy-fans har mye å se frem til

His Dark Materials er kun den første av en rekke kommende fantasy-serier som følger ii kjølevannet til den enorme Game of Thrones-suksessen. Til høsten venter blant annet The Witcher på Netflix, Carnival Row på Amazon Prime Video og Nattens arvinger på NRK.

Totalt er det nærmere 20 fantasyserier under produksjon av større TV-selskap og strømmeselskap som vil ha premiere de neste årene – mye er basert på populære fantasy-merkevarer som The Lord of the Rings, Wheel of Time, Warhammer 40,000 og The Kingkiller Chronicle.

Annonse