A.P. Bio

NBC snur og kansellerer likevel ikke den HBO Nordic-aktuelle serien A.P. Bio. Årsaken er en kommende strømmetjeneste til NBCUniversal.

Det var i juni at A.P. Bio fikk dødsstøtet fra NBC, som samtidig kansellerte The Village og The Enemy Within. Nå redder popularitet på strømming A.P. Bio, som NBC anser som en god serie å ha på sin kommende strømmetjeneste – som skal ta opp kampen mot Netflix, Hulu, Amazon og øvrige strømmetjenester.

Serien hadde premiere i februar 2018 på HBO Nordic, sesong 2 ble sendt i vår. Glenn Howerton, Jean Villepique, Jacob Houston og Allisyn Ashley Arm har fremtredende roller i serien om en vanæret Harvard-forsker som nå må jobbe som biologilærer i hjembyen.

Oversikt: Seriene som avsluttes i 2020

Si farvel til Criminal Minds, Vikings og en rekke andre serier.

Hvert år kanselleres over 100 serier. Her er Serienytts løpende oppdaterte oversikt over alt som forsvinner.

Annonse

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer