For abonnenterOversikt: Seriene du må ta farvel med i 2020

Oversikt: Seriene du må ta farvel med i 2020

Criminal Minds, Vikings og Modern Family takker av i 2020.

-

SERIEÅRET 2020

Annonse

Det nye tiåret starter med at du må ta farvel med en rekke av forrige tiårs populære serier. Serienytt gir deg en løpende oppdatert oversikt.

Criminal Minds og Vikings er blant de mest populære seriene som takker for seg i 2020. Det er ikke unormalt at over 100 serier tilgjengelig på TV og strømming i Norge takker for seg hvert år. Noen avsluttes fordi seertallene er for dårlig, andre serer er blitt for dyre å produsere, mens noen serier avrundes helt etter planen fordi historien er ferdig-fortalt eller de involverte ønsker å gå videre i karrièren.

Serienytt kartlegger serier som fornyes eller kanselleres og her finner du oversikten over de seriene som tar slutt i 2020. Vi tar forbehold om at serier kan bli reddet fra kansellering av andre kanaler/strømmetjenester, men det tilhører sjeldenheten. Listen vil også vokse kraftig i løpet av 2020.

Du finner for øvrig oversikt over seriene som avsluttes i 2019 her. Du kan også søke opp favorittseriene dine i seriesøket for å sjekke siste status.

Seriene som avsluttes i 2020:

Annonse

Relevante nyheter

Anbefalte krimserier

Hva er de beste krimseriene? Serienytt-oversikten viser anbefalte krimserier som er tilgjengelig på strømmetjenester som Netflix, C More, HBO Nordic, Viaplay, Amazon, TV2 Sumo og Dplay.

Seriekalenderen 2021: NRK TV

Seriekalenderen 2021 gir deg en enkel og utfyllende oversikt...

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonsespot_img

SERIEÅRET 2020

Andres topplister

Annonse

Populært i 2020Seriene som definerte året
Fra seriedatabasen

HBO Nordic, Netflix, Viaplay
8.4
Fornyet

Outlander

X
X
X