Det nye tiåret starter med at du må ta farvel med en rekke av forrige tiårs populære serier. Serienytt gir deg en løpende oppdatert oversikt.

Criminal Minds og Vikings er blant de mest populære seriene som takker for seg i 2020. Det er ikke unormalt at over 100 serier tilgjengelig på TV og strømming i Norge takker for seg hvert år. Noen avsluttes fordi seertallene er for dårlig, andre serer er blitt for dyre å produsere, mens noen serier avrundes helt etter planen fordi historien er ferdig-fortalt eller de involverte ønsker å gå videre i karrièren.

Serienytt kartlegger serier som fornyes eller kanselleres og her finner du oversikten over de seriene som tar slutt i 2020. Vi tar forbehold om at serier kan bli reddet fra kansellering av andre kanaler/strømmetjenester, men det tilhører sjeldenheten. Listen vil også vokse kraftig i løpet av 2020.

Du finner for øvrig oversikt over seriene som avsluttes i 2019 her. Du kan også søke opp favorittseriene dine i seriesøket for å sjekke siste status.

Seriene som avsluttes i 2020:


Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer, da hjelper du oss også å bli enda bedre. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

Oversikt over kommende serier
Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
Dybdeartikler
Bransjenytt
Seriedatabasen
Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.

Annonse

Klikk her for å bli abonnent
 
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer