Annonse

Gjengen fra Beverly Hills, 90210 er tilbake i et noe uvanlig format til sommeren. De fleste skuespillerne fra serien som regjerte 90-tallet er med på laget, men det er ikke uten rabalder i kulissene.

Spiller utgaver av seg selv

Den nye serien BH90210 har fått sin første teaser, som du kan se nederst i artikkelen. Serien er ikke en fortsettelse av originalserien, den handler om livet til skuespillerne 19år etter seriens slutt.

De spiller «overdrevne» utgaver av seg selv som to tiår etter seriens slutt forsøker å få den tilbake på skjermen.

Produsent og manusforfattere sluttet

Promoteringen av den nye serien var såvidt startet før bråket var igang, skal vi tro bransjenettstedet Variety. Sjefprodusent Patrick Sean Smith og to manusforfattere har takket for seg, ifølge nettstedets kilder er årsaken misnøye med innblanding fra to av skuespillerne og med en produsent.

Drama på settet til en serie med denne gjengen er intet nytt, da originalserien fra 1990 ofte hadde nyheter om intriger og bråk blant skuespillere. Alt er altså som det skal være.

Annonse

Vi vil anta dette ikke gjelder den erfarne skuespilleren og regissøren Jason Priestley, som Serienytt møtte for et år siden. Han er, som seriens øvrige gjenlevende stjerner, tilbake til tross for sin travle hverdag med Private Eyes.

Jane the Virgin-manusforfatter overtar

For å holde liv i serien har Paul Sciarrotta (Jane the Virgin, 90210) blitt forfremmet til sjefprodusent, sammen med serieskapere Chris Alberghini og Mike Chessler. Nye manusforfattere er også hentet inn.

Ved siden av Priestley er Shannen Doherty, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green og Tori Spelling tilbake. Luke Perry var også forventet å bli med i serien. Skuespilleren døde dessverre i mars.

Beverly Hills, 90210 ble skapt av Darren Star for TV-kanalen Fox. Serien hadde premiere i 1990 og den ble en av tidenes mest populære serier, spesielt blant ungdom. Det ble produsert ti sesonger av serien. Serien fikk søster-serien Melrose Place i 1992 og oppfølgerserien 90210 i 2008.

BH90210 har premiere på amerikanske Fox 17. august. Norsk premieredato er i skrivende stund ikke kjent.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer