Annonse

Skuespiller Luke Perry er død. Han ble 52 år gammel.

Luke Perry var en folkekjær skuespiller som fikk en stor tilhengerskare for sin rolle i 90210 på 90-tallet. Han ble et av det tiårets store tenåringsikon i rollen som Dylan McCay. De siste årene ble han svært populær hos en ny generasjon i rollen som Archies far i Riverdale.

Han har hatt roller i serier som HBO-serien Oz og Showtime-serien Jeremiah. Nylig ble det avslørt at Perry og de øvrige skuespillerne fra 90210 ville bli med i en komedie hvor de spiller utgaver av seg selv i et forsøk på å bringe serien tilbake.

Perry hadde et godt omdømme i Hollywood og både tidligere og nåværende kolleger har uttrykt stor sorg etter nyheten om dødsfallet. Innspillingen av Riverdale er stanset inntil videre slik at kolleger kan bearbeide sorgen.

Det var etter et slag forrige uke at Perry ble lagt inn på sykehus. Etter fem dager på sykehus sovnet han inn omgitt av sine nærmeste familiemedlemmer og venner.

Annonse
Annonse