Samme uke som ny sesong av American Gods ankom strømmetjenesten Amazon Prime Video, har TV-kanalen bak serien valgt å fornye den.

Charles H. Eglee overtar som sjefprodusent for sesong 3 og med det har serien sikret seg en bauta av en produsent etter alle utfordringene som rammet de to første sesongene. Eglee var med å skape en godbit som Murder One og hadde produsentansvar for noen av de mest anerkjente sesongene av Dexter og The Shield.

Han overtar roret etter Bryan Fuller, Michael Green og Jesse Alexander og kommer til å jobbe tett med American Gods-forfatter Neil Gaiman. Forhåpentlig skaper dette ro i kulissene for en serie som har sett sjefprodusenter forlate serien eller bli fjernet, hvor også skuespiller Gillian Anderson takket for seg.

Serien har en høy status blant fansen, mye takket være en særegen visuell stil og tone. TV-kanalen Starz står fra før bak populære serier som Spartacus, Outlander og Black Sails.

I Norge vises serien på Amazon Prime Video, som har sikret seg de globale distribusjonsrettighetene til serien.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

Etter tre år i fengsel slipper Shadow Moon tidlig ut etter at konen blir myrdet. Han tilbys jobb av den mystiske Wednesday. Det viser seg at Shadow Moon vikles inn i en episk kamp mellom nye og eldre guder.

INTERVJU

Whittle og Browning til Serienytt: – Sesongen er en tikkende tidsbombe

Den nyeste sesongen av American Gods er en tikkende tidsbombe ifølge seriens stjerne Ricky Whittle. Serienytt møtte han og skuespiller Emily Browning i München