American Gods sesong 2. Foto: Starz
American Gods sesong 2. Foto: Starz

Samme uke som ny sesong av American Gods ankom strømmetjenesten Amazon Prime Video, har TV-kanalen bak serien valgt å fornye den.

Charles H. Eglee overtar som sjefprodusent for sesong 3 og med det har serien sikret seg en bauta av en produsent etter alle utfordringene som rammet de to første sesongene. Eglee var med å skape en godbit som Murder One og hadde produsentansvar for noen av de mest anerkjente sesongene av Dexter og The Shield.

Han overtar roret etter Bryan Fuller, Michael Green og Jesse Alexander og kommer til å jobbe tett med American Gods-forfatter Neil Gaiman. Forhåpentlig skaper dette ro i kulissene for en serie som har sett sjefprodusenter forlate serien eller bli fjernet, hvor også skuespiller Gillian Anderson takket for seg.

Serien har en høy status blant fansen, mye takket være en særegen visuell stil og tone. TV-kanalen Starz står fra før bak populære serier som Spartacus, Outlander og Black Sails.

I Norge vises serien på Amazon Prime Video, som har sikret seg de globale distribusjonsrettighetene til serien.

Annonse

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer