Annonse

Se storserien WISTING. Prøv Viaplay to uker gratis

Nok et tidsreisedrama har takket for seg. Tredje sesong ble seriens siste. Det kunngjorde seriens stjerne Erik McCormack på Twitter.

Kunngjorde kanselleringen på Twitter

– Jeg er redd for at det er, var svaret fra McCormack på sitt eget spørsmål om tredje sesong var slutten for serien. Dermed vokste listen over kansellerte Netflix-serier- som valgte å avslutte en rekke serier i 2018 for å finne plass til nysatsinger.

Tredje sesong av Travelers premierte på Netflix i desember 2018. Uten å avsløre noe konkret så fungerte sesongavslutningen som en avslutning av historien om mennesker som reiste tilbake i tid ved å overta kroppen til de som var skjebnebestemt å dø. Samtidig åpnet avslutningen opp for mer. Noe det nå ikke blir noe av.

Juletiden var en tøff tid å gjøre seg bemerket for serien. Sesongen ble blant annet satt i skyggen av suksessen til de nye seriene You og Sex Education.

Til tross for kanselleringen har Netflix flere sci-fi serier som holder det gående under paraplyen «Netflix original» (selv om flere av de er innkjøpte serier). Stranger Things, Altered Carbon, Star Trek: Discovery, Lost in Space, Black Mirror og den nye serien Nightflyers har som mål å holde sci-fi fans fornøyde.

ABONNENT

Premierekalender: Science Fiction-nyheter februar 2019

The Expanse har funnet et nytt hjem og Netflix kan by på en nykommer. Få oversikt over Sci-fi nyhetene for februar 2019. 
 

Fra før har som Sense8 blitt kansellert og The Expanse har strømmetjenesten mistet til Amazon Prime Video.

Flere tidsreisedrama ble avsluttet i 2018

Det ser det ut til at trenden med tidsreisedrama har nådd toppen. I 2018 ble også Timeless kansellert av NBC og 12 Monkeys ble avsluttet av Syfy.

Om tidsreise-drama er noe for deg har valgene minsket betraktelig de siste månedene – men i det minste kan fans av Outlander glede seg over flere år med serien, i tillegg fortsetter superheltene i Legends of Tomorrow å reise i tid også neste år.

Erik McCormack går ikke arbeidsledig etter kanselleringen. Han er også aktuell i nye episoder av Will & Grace – som i Norge sendes på Viaplay.

LES OGSÅ

Marvel's Daredevil sesong 3. Foto: Netflix

Oversikt: Alle seriene som Netflix har kansellert eller avsluttet

Rekken av avsluttede Netflix-originaler er lang. Serienytt gir deg oversikten.