Nok et tidsreisedrama har takket for seg. Tredje sesong ble seriens siste. Det kunngjorde seriens stjerne Erik McCormack på Twitter.

Kunngjorde kanselleringen på Twitter

– Jeg er redd for at det er, var svaret fra McCormack på sitt eget spørsmål om tredje sesong var slutten for serien. Dermed vokste listen over kansellerte Netflix-serier- som valgte å avslutte en rekke serier i 2018 for å finne plass til nysatsinger.

Tredje sesong av Travelers premierte på Netflix i desember 2018. Uten å avsløre noe konkret så fungerte sesongavslutningen som en avslutning av historien om mennesker som reiste tilbake i tid ved å overta kroppen til de som var skjebnebestemt å dø. Samtidig åpnet avslutningen opp for mer. Noe det nå ikke blir noe av.

Juletiden var en tøff tid å gjøre seg bemerket for serien. Sesongen ble blant annet satt i skyggen av suksessen til de nye seriene You og Sex Education.

Til tross for kanselleringen har Netflix flere sci-fi serier som holder det gående under paraplyen «Netflix original» (selv om flere av de er innkjøpte serier). Stranger Things, Altered Carbon, Star Trek: Discovery, Lost in Space, Black Mirror og den nye serien Nightflyers har som mål å holde sci-fi fans fornøyde.

ABONNENT

Premierekalender: Science Fiction-nyheter februar 2019

The Expanse har funnet et nytt hjem og Netflix kan by på en nykommer. Få oversikt over Sci-fi nyhetene for februar 2019. 
 

Fra før har som Sense8 blitt kansellert og The Expanse har strømmetjenesten mistet til Amazon Prime Video.

Flere tidsreisedrama ble avsluttet i 2018

Det ser det ut til at trenden med tidsreisedrama har nådd toppen. I 2018 ble også Timeless kansellert av NBC og 12 Monkeys ble avsluttet av Syfy.

Om tidsreise-drama er noe for deg har valgene minsket betraktelig de siste månedene – men i det minste kan fans av Outlander glede seg over flere år med serien, i tillegg fortsetter superheltene i Legends of Tomorrow å reise i tid også neste år.

Erik McCormack går ikke arbeidsledig etter kanselleringen. Han er også aktuell i nye episoder av Will & Grace – som i Norge sendes på Viaplay.

LES OGSÅ

Marvel's Daredevil sesong 3. Foto: Netflix

Oversikt: Alle seriene som Netflix har kansellert eller avsluttet

Rekken av avsluttede Netflix-originaler er lang. Serienytt gir deg oversikten.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here