Outlander: Fornyet for sesong 5 og 6!

I tillegg er det klart at sesong 4 ankommer Viaplay i november 2018

Starz har levert litt av en godnyhet for Outlander-fansen: Serien vil holde på til minst 2021. 

Serien basert på de populære bøkene til Diana Gabaldon har blitt en kjempesuksess for Starz. Sesong 3 leverte rekrodtall for serien og det er ventet at sesong 4 fortsetter den trenden. Nå har kanalen valgt å fornye serien for både sesong 5 og sesong 6.

På vår serieliste scorer den høyt hver måned, noe som indikerer at den er veldig populær også her i Norge. Tredje sesong stemplet vi like godt som en hyllest av kjærligheten.

I tillegg fikk vi en liten sniktitt på hva vi har i vente i form av tre bilder.

Sesong 5 og 6 vi ta for seg bøkene The Fiery Cross og A Breath of Snow and Ashes. Gabaldon er for tiden travelt opptatt med å skrive på bok nummer ni i serien, som nok betyr at vi kan håpe på enda flere sesonger utover 6 og 7.

Hovedrolleinnhaverne Caitriona Balfe og Sam Heughan har begge signert kontrakter som løper ut syvende sesong, vi kan dermed anta Starz ikke følger i fotstporene til Netflix som valgte å hyre inn eldre skuespillere til The Crown siden rollefigurene eldres. Der har blant annet Outlander-kjenning Tobias Menzies blitt hyret inn til å overta rollen som Prins Philip.

I løpet av de tre første sesongene ble Claire og Jamie over 20 år eldre og historien vil fortsette å ta for seg flere nye år i kommende sesonger.

 

Sesong 4 av Outlander kommer i november

Starz kunne også avsløre at sesong 4 vil ha premiere i november. Dette er et par måneder etter det man antok og betyr at tidsreisedramaet vil bli sendt gjennom vinteren. Det blir trolig en sendepause i ukene rundt jul.

Nye episoder av serien sendes på Viaplay kun timer etter amerikansk premiere. Netflix viser også serien, der vil det antagelig ta rundt et år etter at Viaplay er ferdig å sende serien før den dukker opp. Sesong 4 vil bestå av totalt 13 episoder.


Annonse:
HER kan du se Outlander


Det er en omfattende produksjon og ventetiden mellom sesonger er gjerne litt lengre enn hva seere er vant til fra andre serier. Det tok fire år å sende de tre første sesongene, noe som nok betyr at sesong 5 vil sendes sent i 2019, eventuelt tidlig i 2020, mens sesong 6 sendes i 2020 eller 2021.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer

Følg oss

AnnonseSe ny sesong av Lykkevika. Klikk her
X
X
X