Annonse

Amazon står bak favoritter som The Marvelous Mrs. Maisel, The Grand Tour og Bosch. I 2019 venter flere nye serier. 

Netflix har de siste årene brukt mest på innhold av strømmetjenestene, nå er Amazon i full gang med å tette det gapet. Flere milliarder dollar brukes på nye og eksisterende serier.

Det startet med at de vant budkrigen mot Netflix for The Grand Tour – programmet som ble lokomotivet for strømmetjenestens globale satsing mot slutten av 2016. Etter det har Amazon blant annet bladd opp for rettighetene til ny Ringenes Herre-serie og til fortsettelsen av The Expanse.

Too Old To Die Young. Foto: Amazon

The Grand Tour er fortsatt viktig for Amazon, som også har nye sesonger av Bosch, Jack Ryan og The Marvelous Mrs. Maisel på vei i 2019. Seriene får følge av over et dusin nye Amazon-serier i 2019.

Fra Orlando Bloom-serien Carnival Row, superhelter i The Boys til den mystiske thrilleren Too Old To Die Young. Det er mye spennende på vei til Amazon. Her er oversikten.

Annonse

Dette er de nye Amazon-orignalene som kommer i 2019

Fornyet
Drama, Fantasy, Krim
8.0

Carnival Row

Amazon Prime Video
Orlando Bloom og Cara Delevingne er stjernene i serien om mystiske skapninger som har flyktet fra hjemlandet og samlet seg i en storby hvor stemningen blir stadig mer trykket grunnet innvandring. Sentralt står flere uoppklarte drap som står i fare for å ødelegge den lille freden som fortsatt eksisterer.
Animasjon, Barn
7.4

Costume Quest

Amazon Prime Video
Animasjonsserie basert på den populære spillserien Costume Quest.
Drama, Fantasy, Komedie, Miniserie
8.2

Good Omens

Amazon Prime Video
Demonen Crowley og engelen Aziraphale er blitt vant til livet blant vanlig dødelige. De forsøker å forhindre ankomsten av antikrist og den medfølgende avgjørende kampen mellom Himmelen og Helvete.
Fornyet
Action, Drama, Thriller
7.7

Hanna

Amazon Prime Video
En ekstraordinær ung jente forsøker å unnslippe en CIA-agent som jakter henne. Basert på filmen fra 2011 ved samme navn.
Fornyet
Drama, Romanse
8.0

Modern Love

Amazon Prime Video
Serien er basert på en ukentlig spalte i New York Times som forteller ulike historier basert på en moderne form for kjærlighet.
Fornyet
Action, Drama, Komedie, Superhelt
8.8

The Boys

Amazon Prime Video
I en verden full av superhelter er det ikke alle som er blant de mest noble. Derfor setter gruppen The Boys igang med å jakte ned korrupte supermennesker. Serien er basert på tegneseriebladene fra Garth Ennis.
Action, Drama
8.5

The Family Man

Amazon Prime Video
En tilsynelatende helt ordinær mann lever et actionpreget liv som agent i den nasjonale etterforskningsetaten i India.
Drama, Krim
7.4

Too Old to Die Young

Amazon Prime Video
En sørgende politimann befinner seg i en verden med leiemordere og drapsmenn fra Yakuza, kartellene, russisk mafia og tenåringsgjenger.
Animasjon
8.3

Undone

Amazon Prime Video
Animasjonsserie fra skaperen av Bojack Horseman. Etter en alvorlig bilulykke oppdager Alma at hun har et nytt forhold til tid og anvender ferdigheten til å finne ut sannheten bak farens død.
The Witcher-hovedpersonen Geralt. Foto: Netflix
Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over hundrevis av serier som er på vei.

Annonse