Amazon står bak favoritter som The Marvelous Mrs. Maisel, The Grand Tour og Bosch. I 2019 venter flere nye serier. 

Netflix har de siste årene brukt mest på innhold av strømmetjenestene, nå er Amazon i full gang med å tette det gapet. Flere milliarder dollar brukes på nye og eksisterende serier.

Det startet med at de vant budkrigen mot Netflix for The Grand Tour – programmet som ble lokomotivet for strømmetjenestens globale satsing mot slutten av 2016. Etter det har Amazon blant annet bladd opp for rettighetene til ny Ringenes Herre-serie og til fortsettelsen av The Expanse.

Too Old To Die Young. Foto: Amazon

The Grand Tour er fortsatt viktig for Amazon, som også har nye sesonger av Bosch, Jack Ryan og The Marvelous Mrs. Maisel på vei i 2019. Seriene får følge av over et dusin nye Amazon-serier i 2019.

Fra Orlando Bloom-serien Carnival Row, superhelter i The Boys til den mystiske thrilleren Too Old To Die Young. Det er mye spennende på vei til Amazon. Her er oversikten.

Dette er de nye Amazon-orignalene som kommer i 2019

Drama, Fantasy, Krim
Fornyet
8.0
Amazon Prime Video

Carnival Row

Orlando Bloom og Cara Delevingne er stjernene i serien om mystiske skapninger som har flyktet fra hjemlandet og samlet seg i en storby hvor stemningen blir stadig mer trykket grunnet innvandring. Sentralt står flere uoppklarte drap som står i fare for å ødelegge den lille freden som fortsatt eksisterer.
Animasjon, Barn
7.4
Amazon Prime Video

Costume Quest

Animasjonsserie basert på den populære spillserien Costume Quest.
Drama, Fantasy, Komedie, Miniserie
8.2
Amazon Prime Video

Good Omens

Demonen Crowley og engelen Aziraphale er blitt vant til livet blant vanlig dødelige. De forsøker å forhindre ankomsten av antikrist og den medfølgende avgjørende kampen mellom Himmelen og Helvete.
Action, Drama, Thriller
Fornyet
7.7
Amazon Prime Video

Hanna

En ekstraordinær ung jente forsøker å unnslippe en CIA-agent som jakter henne. Basert på filmen fra 2011 ved samme navn.
Drama, Romanse
Fornyet
8.0
Amazon Prime Video

Modern Love

Serien er basert på en ukentlig spalte i New York Times som forteller ulike historier basert på en moderne form for kjærlighet.
Action, Drama, Komedie, Superhelt
Fornyet
8.8
Amazon Prime Video

The Boys

I en verden full av superhelter er det ikke alle som er blant de mest noble. Derfor setter gruppen The Boys igang med å jakte ned korrupte supermennesker. Serien er basert på tegneseriebladene fra Garth Ennis.
Action, Drama
8.5
Amazon Prime Video

The Family Man

En tilsynelatende helt ordinær mann lever et actionpreget liv som agent i den nasjonale etterforskningsetaten i India.
Drama, Krim
7.4
Amazon Prime Video

Too Old to Die Young

En sørgende politimann befinner seg i en verden med leiemordere og drapsmenn fra Yakuza, kartellene, russisk mafia og tenåringsgjenger.
Animasjon
8.3
Amazon Prime Video

Undone

Animasjonsserie fra skaperen av Bojack Horseman. Etter en alvorlig bilulykke oppdager Alma at hun har et nytt forhold til tid og anvender ferdigheten til å finne ut sannheten bak farens død.
The Witcher-hovedpersonen Geralt. Foto: Netflix
Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over hundrevis av serier som er på vei.