Nick Nolte. Foto: Victoria Will/Invision/AP
Nick Nolte. Foto: Victoria Will/Invision/AP

Skuespillerveteran Nick Nolte er klar for The Mandalorian. Serien er en av storsatsingene til den kommende strømmetjenesten Disney+. 

The Mandalorian har Pedro Pascal (Narcos, Game of Thrones) i hovedrollen. Gina Caron har også en fremtredende rolle i serien.

Nick Nolte har de siste årene spilt i serier som Graves og Luck. Han har vunnet Golden Globes og mottatt nominasjoner for både Oscar og Emmy i sin begivenhetsrike karrière. Som en kuriositet kan det nevnes at det var nettopp for Disney han startet sin første rolle i en episode av Walt Disney’s Wonderfull World of Color i 1969.

Satt til Bobba Fetts hjemplanet

I serien spiller Pedro Pascal en person fra planeten Mandalore, som er hjemplaneten til velkjente Bobba Fett og Jango Fett.

The Mandalorian. Foto: Disney
The Mandalorian. Foto: Disney

Handlingen er satt til tiden etter Star Wars: Return of the Jedi og før Star Wars: The Force Awakens.

Regi blir ved Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars), Taika Waititi (Thor: Ragnarok), Rick Famuyiwa, Deborah Chow og Bryce Dallas Howard.

Det er Jon Favreau (Iron Man) som står bak serien.

Disney+ satser friskt på Star Wars

Serien er en av flere nysatsinger for Disney som ønsker å få en solid start for sin kommende strømmetjeneste Disney+. To ulike Star Wars-serier er så langt bekreftet.

Planene for The Mandalorian ble avslørt av Disney-sjef Bob Iger i november 2017. Favreau ble avslørt som sjefprodusent i mars 2018.

Budsjettet skal være på rundt 100 millioner dollar for totalt ti episoder. Dette gjør serien til en av tidenes mest kostbare. Innspillingen startet i oktober 2018.

Den andre serien er basert på Star Wars: Rogue One og har Diego Luna i hovedrollen.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

Handlingen i The Mandalorian foregår etter Imperiets fall og før fremveksten av "First Order" og følger en ensom revolvermann i de ytre delene av galaksen.

ABONNEMENT

Lord Of The Rings

Stor oversikt: Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over alle serier som er på vei.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here