Nick Nolte. Foto: Victoria Will/Invision/AP
Nick Nolte. Foto: Victoria Will/Invision/AP

Skuespillerveteran Nick Nolte er klar for The Mandalorian. Serien er en av storsatsingene til den kommende strømmetjenesten Disney+. 

The Mandalorian har Pedro Pascal (Narcos, Game of Thrones) i hovedrollen. Gina Caron har også en fremtredende rolle i serien.

Nick Nolte har de siste årene spilt i serier som Graves og Luck. Han har vunnet Golden Globes og mottatt nominasjoner for både Oscar og Emmy i sin begivenhetsrike karrière. Som en kuriositet kan det nevnes at det var nettopp for Disney han startet sin første rolle i en episode av Walt Disney’s Wonderfull World of Color i 1969.

Satt til Bobba Fetts hjemplanet

I serien spiller Pedro Pascal en person fra planeten Mandalore, som er hjemplaneten til velkjente Bobba Fett og Jango Fett.

The Mandalorian. Foto: Disney
The Mandalorian. Foto: Disney

Handlingen er satt til tiden etter Star Wars: Return of the Jedi og før Star Wars: The Force Awakens.

Annonse

Regi blir ved Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars), Taika Waititi (Thor: Ragnarok), Rick Famuyiwa, Deborah Chow og Bryce Dallas Howard.

Det er Jon Favreau (Iron Man) som står bak serien.

Disney+ satser friskt på Star Wars

Serien er en av flere nysatsinger for Disney som ønsker å få en solid start for sin kommende strømmetjeneste Disney+. To ulike Star Wars-serier er så langt bekreftet.

Planene for The Mandalorian ble avslørt av Disney-sjef Bob Iger i november 2017. Favreau ble avslørt som sjefprodusent i mars 2018.

Budsjettet skal være på rundt 100 millioner dollar for totalt ti episoder. Dette gjør serien til en av tidenes mest kostbare. Innspillingen startet i oktober 2018.

Den andre serien er basert på Star Wars: Rogue One og har Diego Luna i hovedrollen.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

The Mandalorian. Foto. Disney+

The Mandalorian

Handlingen i The Mandalorian foregår i Star Wars-universet i tiden etter Imperiets fall og før fremveksten av "First Order". Vi følger en ensom dusørjeger i de ytre delene av galaksen.

ABONNEMENT

Lord Of The Rings

Stor oversikt: Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over alle serier som er på vei.
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer