Marvel’s Iron Fist sesong 2. Foto: Netflix
Marvel’s Iron Fist sesong 2. Foto: Netflix
Annonse

Hvilke nye serier, filmer og programmer kommer på TV, kino og strømming i uke 36? Serienytt gir deg oversikten.

Vi henter ut data fra vår populære premierekalender og filtrerer vekk alt som ikke er reelle premierer (eksempelvis serier som alt er vist på en annen kanal eller strømmetjeneste). Vi gir deg oversikt over alle kanaler og tjenester på et og samme sted.

Marvel’s Iron Fist skal revansjere seg fredag etter en skuffende første sesong. Mye tyder på at Netflix har tatt grep etter at serien fikk en lunken mottagelse fra kritikere og fans.

Før det blir det gjensyn med Sons of Anarchy-universet i den nye serien Mayans MC. Vår anmelder ble ikke helt overbevist av seriens første par episoder. Bedre mottagelse fikk den nye spionthrilleren Condor som kommer på C More.

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanaler og strømmetjenestene.

Annonse

 

ABONNENT

Maniac. Foto: Netflix

Premierekalender: Nye og returnerende serier høsten 2018

Få oversikt over når dine favorittserier vender tilbake og sjekk ut når og hvor de nye seriene kommer på TV og strømming.
Annonse