Annonse

En vampyrserie-klassiker og ny nordisk thriller satt til Nordsjøen. Serienytt gir deg oversikten over hva Viaplay kan friste med i årets første sommermåned. 

 

Nye serier: Oftebro i thriller

Av nytt ferskt innhold er Alicia Silverstone-serien American Woman og Viaplay-originalen Rig 45 på menyen.

Rig 45 en nordisk produksjon med skuespillere fra Norge, Sverige, Danmark, Finland og Irland. Handlingen er satt til en norsk plattform, som rammes av dødsfall og intriger.

Rig 45 Jakob Oftebro
Jakob Oftebro har en av rollene i Rig 45. Foto: Viaplay

Per Hanefjord står for regi. Serien har Catherine Walker, Gary Lewis, Lisa Henniog Søren Malling i fremtredende roller, ved siden av norske Jakob Oftebro.

Annonse

Relatert: Viaplay går offshore i ny thrillersatsing

American Woman handler om den ukonvensjonelle Bonnie som streber med å oppdra sine to barn etter at hun forlot ektemannen midt i feminisme-bølgen på slutten av 70-tallet. Hun får hjelp av sine to bestevenninner Kathleen og Diana.

https://www.youtube.com/watch?v=ROtQJuS6rQc

Komiserien er inspirert av livet til Kyle Richards. Alicia Silverstone, Mena Suvari og Cheyenne Jackson har hovedrollene.

Fox-serien Making History gjør også sin entre for norsk publikum året etter at serien ble kansellert. Komiserien om tidsreisere ble sendt tidlig 2017 i USA. Det ble med kun en sesong for serien, som ikke maktet å sikre nok seere.

Joss Whedon er i dag en av Hollywoods fremste regissører. På 90-tallet var det Buffy: The Vampire Slayer og seriens spin-off Angel han gjorde seg bemerket for.

Mens Buffy lenge har vært tilgjengelig på strømming, er det først nå alle episodene av Angel kan konsumeres. En god anbefaling for de som er glad i vampyrdrama.

Angel. Foto: The WB

Serien handler om vampyren Angel (David Boreanz), han er 200 år gammel og var en beryktet for sin herjing i Europa. En dag blir han forbannet med å få en sjel.

Det blir også vampyrer og annet overnaturlig i ferske episoder av Preacher. Sesong 3 har premiere 25. juni, episoder sendes få timer etter amerikansk førstegangsvisning.

Relatert: Preacher – teaser, beskrivelse og bilder

Av eldre innhold er det de tre første sesongene av Black-Ish, sesong 2 av The Magicians og hele serien The Cleveland Show som blir tilgjengelig i løpet av juni måned.

På filmfronten er det Independence Day: Resurgence av storfilm på Viaplay, mens Viaplay Store kan skilte med blant annet Fifty Shades Free og The Shape of Water.

Fullstendig oversikt finner du her. Den oppdateres hvis nye premieredatoer dukker opp.

Dette kommer på Viaplay i juni 2018

Serier og programmer

juni, 2018

 

Filmer på Viaplay

juni, 2018

 

Filmer på Viaplay Store

juni, 2018

 

Se også:

 

Annonse